grow Recruitment
Cao-voorstel Industriële Bakkerijen laat werkdruk en personeelstekort...
De cao-onderhandelingen voor de industriële bakkerijen zijn vorige week gestart. De delegaties van de FNV, CNV en de werkgevers hebben hun...
De cao-onderhandelingen voor de industriële bakkerijen zijn vorige week gestart. De delegaties van de FNV, CNV en de werkgevers hebben hun...
De imagocampagne van Stichting Bakkracht boekte volgens directeur Carla Zwiers de afgelopen maanden goede resultaten. De campagnepagina op de Wereld...
Meer dan 70.000 kinderen beginnen hun schooldag zonder ontbijt. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van het Nationaal Schoolontbijt, dat vandaag de...
Ondernemers zijn continu in beweging, altijd op zoek naar nieuwe kansen om hun afzet en omzet te vergroten. Dit geldt ook voor de nieuwe bakkers,...
De zomer staat synoniem voor festivals, markten en lekker eten. Foodtrucks zijn hierin een vaste waarde geworden. Ook bakkers trekken met foodtrucks...
Consumenten hechten steeds vaker waarde aan lokale producten. Bakkers kunnen hierop inspelen door samenwerking te zoeken met lokale, ambachtelijke...
Doorgaans staan bakkers niet vanwege het financiële gewin met een foodtruck op zomermarkten en festivals, zo blijkt uit een rondgang langs enkele...
Trends in andere voedselsectoren zijn ook van invloed op de brood- en banketsector, de patisserie en chocolaterie. In dit artikel de visie van...
Niet alleen theaters, franchisers, hotels en Picnic willen zijn worstenbroodjes. Ook bakkers uit Brabant melden zich bij Remco Beekman, eigenaar van...
Sunt / The Banana Factory heeft in samenwerking met De Graaf Bakeries een circulaire American Cookie op de markt gebracht. Deze is gemaakt van...
Bij Bakkerij 't Kraayennest is er nagenoeg geen voedselverspilling meer. Dat levert het bedrijf een unique selling point op. Harry van Kraaij en René...
Als ondernemer in de bakkersbranche wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar...
Meer keuze. Meer smaak. Meer variatie. De verwachtingen van de consument zijn anno 2021 hooggespannen. Men wil voortdurend verrast worden. Smaak is...
Gemak heeft voor de consument lange tijd om 'zo gemakkelijk en zo snel mogelijk' gedraaid. Maar uit het grote consumententrendonderzoek Taste...
De bakkerijsector wordt geconfronteerd met een groeiende regeldruk. In dit artikel belichten Jan Buitelaar en Gert-Jan van Egmond verschillende...
Vegan is booming, maar geldt dat ook voor de omzet die je ermee kunt maken? Ga je als bakker mee met de vegan-trend? En als je dat doet, ga je dan de...
Stel, je bent de zevende generatie in je bakkersfamilie en besluit als broers je gezonde en goedlopende familiebedrijf te koop te zetten. Wat komt er...