
Duurzaamheid is niet meer weg te denken, als term en als leefstijl. Maar wat is duurzaamheid nou eigenlijk precies?, vraagt selfmade-ondernemer Kadir...
Duurzaamheid is niet meer weg te denken, als term en als leefstijl. Maar wat is duurzaamheid nou eigenlijk precies?, vraagt selfmade-ondernemer Kadir...
Werkgevers in de voedingsindustrie die in de laatste twee aanvraagperiodes gebruikmaakten van de NOW-regeling (NOW 5 en 6), hebben nog iets meer dan...
Boulangerie Oscar uit IJmuiden is gasloos. Vooruitziend ondernemer Rogier Heijn bakt al acht jaar volledig elektrisch in zijn vier vestigingen. ‘De...
Onlangs was in het nieuws dat een werknemer door de rechter werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van € 500.000,- wegens het...
Na het grote succes in Heesch heeft De bakkers Lamers ook bij de winkel in Oss een gebak- en broodautomaat geplaatst. De automaten zijn volgens Bart...
Na dertig jaar stopt bakker Paul Berntsen uit Didam met zijn bakkerij in Didam. De 55-jarige ondernemer verkoopt zijn zaak aan Paul Koenen uit...
Het vaststellen van de objectieve waarde van een bedrijf is vaak lastig. Dat daar niet één vaste methode voor is, zegt al voldoende. Bij...
Oud-bakker Cor van Meer is eind 2017 gestopt met zijn bakkerij in Prinsenbeek. Maar nog steeds roert hij zich, omdat de inwoner van Kruisland begaan...
Duurzaamheidsinitiatief Bakkersgrondstof schaalde begin 2022 op naar de verwerking van 30 ton oud brood. Begin 2023 werkt het bedrijf toe naar...
Hoewel Bakkerij Gorthuis haar uiterste deed om zoveel mogelijk stemmen van klanten binnen te halen, ging de publieksprijs van de Sterkste Schakel...
Dure boodschappen en stijgende energieprijzen leiden ertoe dat meer mensen een beroep doen op de voedselbank. 'De zomerdip blijft dit jaar uit', zegt...
Meer keuze. Meer smaak. Meer variatie. De verwachtingen van de consument zijn anno 2021 hooggespannen. Men wil voortdurend verrast worden. Smaak is...
Gemak heeft voor de consument lange tijd om ‘zo gemakkelijk en zo snel mogelijk’ gedraaid. Maar uit het grote consumententrendonderzoek Taste...
Sneakers met je eigen initialen daarop geborduurd, je favoriete smaak ijs in een door jou gekozen jasje en een verjaardagstaart met je foto erop....
Het is een keuze van de ondernemer om klein te blijven of te groeien. Maar de trend van de laatste twintig jaar is dat bakkersbedrijven groeien met...
Wat moet de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Vandaag laat Bakkerswereld marktonderzoeker...
Wat kan de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Bakkerswereld laat in een korte serie een...