Bakkerswereld nummer 2 2024
Het maartnummer van Bakkerswereld 2024 gaat uitgebreid in op klantenbinding. In deze editie onder meer ook deel 1 van een artikelenreeks door Fred...
Het maartnummer van Bakkerswereld 2024 gaat uitgebreid in op klantenbinding. In deze editie onder meer ook deel 1 van een artikelenreeks door Fred...
Amarant Bakkers bestaat honderd jaar. Dat is door Koning Willem Alexander gewaardeerd met het Koninklijk Predicaat. 'Het is een bekroning op het werk...
Bestellen via WhatsApp is de toekomst, zegt Marchel Neplenbroek van Bakkerij Neplenbroek. Hij ziet het aantal gebruikers dagelijks toenemen. Een van...
Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat brengen het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uit. Ze laten zien hoe je als...
Wat ooit als schoolproject begon, is inmiddels een serviceverlening die bakkers helpt bij het online verkopen van hun waar. Twee jonge ondernemers...
Onlangs was in het nieuws dat een werknemer door de rechter werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van € 500.000,- wegens het...
Na het grote succes in Heesch heeft De bakkers Lamers ook bij de winkel in Oss een gebak- en broodautomaat geplaatst. De automaten zijn volgens Bart...
Bij Bakkerij 't Kraayennest is er nagenoeg geen voedselverspilling meer. Dat levert het bedrijf een unique selling point op. Harry van Kraaij en René...
Studenten van Aeres MBO Life Sciences in Leeuwarden sleepten tijdens de uitreiking van de LC Awards 2023 de Circulair Friesland- Spark Award in de...
Oud-bakker Cor van Meer is eind 2017 gestopt met zijn bakkerij in Prinsenbeek. Maar nog steeds roert hij zich, omdat de inwoner van Kruisland begaan...
Duurzaamheidsinitiatief Bakkersgrondstof schaalde begin 2022 op naar de verwerking van 30 ton oud brood. Begin 2023 werkt het bedrijf toe naar...
Als ondernemer in de bakkersbranche wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar...
Meer keuze. Meer smaak. Meer variatie. De verwachtingen van de consument zijn anno 2021 hooggespannen. Men wil voortdurend verrast worden. Smaak is...
Gemak heeft voor de consument lange tijd om 'zo gemakkelijk en zo snel mogelijk' gedraaid. Maar uit het grote consumententrendonderzoek Taste...
De jaarcijfers van BakkerijMonitor over het jaar 2023 zijn binnen. Ze geven een hogere omzet in de ambachtelijke sector aan, maar ook een afname van...
Wie is nu de oorspronkelijke bedenker van de gevulde croissant die hypet onder de naam crompouce? En hoe zit het eigenlijk met de rechten als je een...
De traditionele manier van zoeken naar vakbekwaam personeel biedt in de huidige arbeidsmarkt geen soelaas. Dat is een constatering, maar hoe kan je...