Grow Recruitment
Genootschap voor de Bakkerij gaat door, ledenwerving ook
Het Genootschap voor de Bakkerij timmert hard aan de weg om de organisatie weer meer body te geven, qua mens- en denkkracht. In niet mis te verstane...
Het Genootschap voor de Bakkerij timmert hard aan de weg om de organisatie weer meer body te geven, qua mens- en denkkracht. In niet mis te verstane...
In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2024-2025 kunnen. Het overzicht wordt geregeld bijgewerkt. Laatst toegevoegd:...
In het kader van dierendag verandert Bagels & Beans haar naam een weeklang in Beagles & Beans. Baasjes die hun huisdier meenemen, ontvangen een...
De zomer staat synoniem voor festivals, markten en lekker eten. Foodtrucks zijn hierin een vaste waarde geworden. Ook bakkers trekken met foodtrucks...
Consumenten hechten steeds vaker waarde aan lokale producten. Bakkers kunnen hierop inspelen door samenwerking te zoeken met lokale, ambachtelijke...
Doorgaans staan bakkers niet vanwege het financiële gewin met een foodtruck op zomermarkten en festivals, zo blijkt uit een rondgang langs enkele...
De social media-sensatie 'Het Koekemannetje' uit Amsterdam heeft een tweede locatie geopend. De populaire koekjes zijn vanaf deze week ook op...
Niet alleen theaters, franchisers, hotels en Picnic willen zijn worstenbroodjes. Ook bakkers uit Brabant melden zich bij Remco Beekman, eigenaar van...
Sunt / The Banana Factory heeft in samenwerking met De Graaf Bakeries een circulaire American Cookie op de markt gebracht. Deze is gemaakt van...
Bij Bakkerij 't Kraayennest is er nagenoeg geen voedselverspilling meer. Dat levert het bedrijf een unique selling point op. Harry van Kraaij en René...
Studenten van Aeres MBO Life Sciences in Leeuwarden sleepten tijdens de uitreiking van de LC Awards 2023 de Circulair Friesland- Spark Award in de...
Als ondernemer in de bakkersbranche wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar...
Meer keuze. Meer smaak. Meer variatie. De verwachtingen van de consument zijn anno 2021 hooggespannen. Men wil voortdurend verrast worden. Smaak is...
Gemak heeft voor de consument lange tijd om 'zo gemakkelijk en zo snel mogelijk' gedraaid. Maar uit het grote consumententrendonderzoek Taste...
De bakkerijsector wordt geconfronteerd met een groeiende regeldruk. In dit artikel belichten Jan Buitelaar en Gert-Jan van Egmond verschillende...
Vegan is booming, maar geldt dat ook voor de omzet die je ermee kunt maken? Ga je als bakker mee met de vegan-trend? En als je dat doet, ga je dan de...
Stel, je bent de zevende generatie in je bakkersfamilie en besluit als broers je gezonde en goedlopende familiebedrijf te koop te zetten. Wat komt er...