
Column Vicky Littejohn: 'Het gezondst…'
Ik maak me ontzettend veel zorgen over het voortbestaan van mijn eigen bedrijf en het bestaansrecht van onze branche; ik lig er echt nachtenlang...
Ik maak me ontzettend veel zorgen over het voortbestaan van mijn eigen bedrijf en het bestaansrecht van onze branche; ik lig er echt nachtenlang...
Onlangs was in het nieuws dat een werknemer door de rechter werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van € 500.000,- wegens het...
Een goede winkelinrichting is van groot belang. Zeker rond de feestdagen als je je sinterklaas- of kerstassortiment extra onder de aandacht wilt...
Tijs van Bragt, 38 jaar en woonachtig in Oosterhout, is per 1 juli van start gegaan als key account manager bij de EverBake Group.
De iconische driehoekige chocoladerepen van Toblerone mogen in de toekomst niet meer als ‘Zwitserse chocolade’ worden verkocht. Ze komen straks ook...
Het Suikerfeest is gisteren begonnen en wordt tot vanavond gevierd. Daarbij doen Islamitische bakkers goede zaken. Ze merken duidelijk dat er meer...
De klant is te beïnvloeden tot het doen van een aankoop door het toepassen van de zes beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Hoe werken deze principes...
Een goed assortiment is dé basis van het bakkersbedrijf. Wat heeft een bakker nodig om tot een ideaal assortiment te komen en hóe lukt hem dat? In...
European Gelato Day vindt op 24 maart plaats. Op deze door het Europese Parlement gesteunde feestdag staat ambachtelijk bereid ijs centraal. Met...
De automatiseerder van de vers-detailhandel FAK Software brengt een weegschaalkassa op de markt. Hiermee wil de aanbieder versspeciaalzaken...