Alles over Verkoop

Column van Joep: 'Kerstbestellijst? We leven niet meer in de jaren...
De kerstdagen staan voor de deur en ik voel de opwinding daarover als ik met jullie praat. Laat me je vertellen: er is een manier om deze feestelijke...

Hoe begin je een hype op TikTok en waar moet je op letten?
TikTok blijkt een geweldig platform om je bakkerij te laten zien aan een groot en divers publiek. 'Je kunt er je creativiteit, humor en vakmanschap...

Écht duurzame chocoladeletters? Sinterklaas zeilt ze binnen
Chocolatemakers maakt namens Sinterklaas duurzame chocoladeletters van eerlijke cacao, die naar Nederland worden gezeild. Tenminste, een deel ervan....

OrderLemon nieuwkomer in online-verkoop via whatsapp
Bakkers die een extra verkoopkanaal zoeken of nog geen webshop hebben, kunnen OrderLemon overwegen. Met de innovatieve whatsapp-shop scant de...

Het blog van Brakenhoff (slot) 'Dit was het dan'
Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs op Bakkerswereld.nl vertelt...

Menukaart als omzetmaker: horeca-experts schrijven handboek met tips...
Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat brengen het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uit. Ze laten zien hoe je als...

BuurtBakker helpt lokale ambachtsbakkers met online verkopen
Wat ooit als schoolproject begon, is inmiddels een serviceverlening die bakkers helpt bij het online verkopen van hun waar. Twee jonge ondernemers...

Editorial: 'Bake to the Future inspireert'
Het schrijven van deze column begint als een worsteling. Er gebeuren zo veel inspirerende dingen in de bakkerij, een branche die op vele vlakken goud...

Dilemma: Benoem je vegan producten in de toonbank of juist niet?
Voor sommige bakkers is het een lastig dilemma: verkoop je vegan producten als 'reguliere' lekkernijen en vertel je alleen dat deze plantaardig zijn...

Meester Boulanger Hillebrand ziet kansen voor bbq-brood als...
Barbecues zijn al jaren niet aan te slepen. Slagers spelen enthousiast in op deze hype. Ook voor bakkers liggen hier gouden kansen, ziet Meester...