Paasomzet Colinda ten Have neemt vlucht: dit is haar geheim
Consumenten hechten steeds meer waarde aan Pasen, zo ervaart Colinda ten Have van de gelijknamige bakkerij in Nijkerk. Steeds meer producten uit het...
Consumenten hechten steeds meer waarde aan Pasen, zo ervaart Colinda ten Have van de gelijknamige bakkerij in Nijkerk. Steeds meer producten uit het...
De keuze is reuze! Alle bakkers kennen het probleem: 'Hoe bepaal ik de breedte en diepte van mijn assortiment?!' Buitelaar en Van Egmond bieden een...
TikTok blijkt een geweldig platform om je bakkerij te laten zien aan een groot en divers publiek. 'Je kunt er je creativiteit, humor en vakmanschap...
Op 19 en 20 mei is het Pinksteren. De zaterdag daaraan voorafgaand (11 mei) is het luilak. Een mooie gelegenheid om pinkster- en luilakbollen te...
Wat doet de consumptie van brood, tarwe en gluten met de gezondheid van de mens? Zijn (buik)klachten die consumenten zeggen te ervaren, zeker wanneer...
De brood- en banketbakkerij en chocolade-producenten gaan een revolutionaire ommekeer tegemoet. Dat is de boodschap uit het Taste Tomorrow-rapport...
Patisserie Smets, net over de grens bij Maastricht in Belgisch Limburg, staat in de verre omgeving bekend om zijn Limburgse rijstevlaai. Door de...
Bakeplus heeft haar meest trendy ijsnoviteiten nog eens onder de aandacht gebracht op de Dag van het Ambacht/IJsvak, maandag 11 maart in Gorinchem....
In navolging van het Eberhardtje, dat Amsterdammers moet verbinden, is een tweede verbindingskoekje gelanceerd. Het Leger des Heils en Stichting...
Drie toonaangevende Belgische namen lieten eind januari in Wageningen hun vakkundigheid zien aan een bomvolle zaal met branchegenoten in Nederland....
Het onderzoeksproject 'Mbo-student in Actie voor Plantaardig voedsel ' is eind januari 2024 afgetrapt. Centraal staat de vraag hoe mbo-studenten over...
Ofi onderscheidt vier trends voor cacao en zoetwaren. Deze bieden voor bakkers kansen om hun klanten extra te verlijden. Denk bijvoorbeeld aan...
Glutenvrij, suikervrij en veganistisch. Het zijn consumententrends waar bakkers op hun eigen manier een draai aan kunnen geven. Uiteraard kwamen deze...
Chocolatemakers maakt namens Sinterklaas duurzame chocoladeletters van eerlijke cacao, die naar Nederland worden gezeild. Tenminste, een deel ervan....
Op Broodway, 24 tot en 27 september in Kortrijk België, valt op dat exposanten op de beursvloer nieuwe concepten voor bakkers presenteren. Ze willen...
Met oliebollen kun je niet alleen scoren in de decembermaand, maar je ook onderscheiden én je bedrijf op de kaart zetten. In deze serie verdiepen we...
Oliebollen heb je in allerlei soorten en maten. Variaties in het assortiment kun je vanuit één basisproduct aanbieden en zo een bredere doelgroep...
Net als Kerst is ook Pasen een belangrijke omzetmaker voor de bakker. Zorg ervoor dat je geen omzet mist. Met deze zes tips kun je klanten optimaal...
Om de tradities rond het bakken van brood in kaart te brengen en het volledige potentieel van brood te ontsluiten, startte Puratos tien jaar geleden...
Bakkers kunnen er bijna niet meer omheen: inspelen op de stijgende vraag naar plantaardige producten. Maar hoe pak je dat aan? Welke categorieën...
De terugkeer van chocoladekerstfiguren en een nieuwe vierkante versie van de panettone. Dat zijn volgens het Sigep-observatorium de belangrijkste...