Van toen naar nu: Bakeplus-event voert langs 90 jaar ervaring als totaalleverancier

Van toen naar nu: Bakeplus-event voert langs 90 jaar ervaring als...

Bakeplus houdt haar jaarlijkse event ditmaal in het nieuwe distributiecentrum in Steenwijk, op maandag 9 september. Het event wordt een interactieve...

Freek Hogenboom met zijn zoon Oscar in hun nieuwe Bakkersbistro. Foto's: Herbert Wiggerman

Freek Hogenboom zelf verrast door onverwacht groot succes horeca bij...

Dat het zo'n succes zou worden, had Freek Hogenboom ook niet verwacht. Sinds een paar maanden combineert hij zijn bakkerij met horeca. Op een nieuwe...

Bakker Bart test in 4 winkels de Heldro-ijstap.
Foto's: Bakker Bart

Bakker Bart test vers-ijs-concept met Heldro IJs

Bakker Bart trapt in samenwerking met Heldro IJs een ijs-pilot af. In alle vier de windstreken in Nederland gaan een aantal franchisenemers...

Robèrt opent zaterdag 29 juni een ijs-pop-up in Oisterwijk. Foto's: Bij Robèrt

Robèrt van Beckhoven opent ijs pop-up

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van Heel Holland Bakt, opent zaterdag 29 juni een ijs pop-up.

Vanuit een robuuste vitrine liet Bakeplus de meest exclusieve en commercieel aantrekkelijke ijssmaken zien en proeven. Foto: Herbert Wiggerman

De ijsnova van Bakeplus: van exclusieve 'Pistache 1957' tot...

Bakeplus heeft haar meest trendy ijsnoviteiten nog eens onder de aandacht gebracht op de Dag van het Ambacht/IJsvak, maandag 11 maart in Gorinchem....

Bakkers kunnen vragen indienen voor Dag van het Ambacht

Bakkers kunnen vragen indienen voor Dag van het Ambacht

De Dag van het Ambacht in Gorinchem staat in het teken van glutenvrij en vegan, een onderwerp waarop de Bakkersvak en IJs-Vak vorig jaar al inzetten....

Klantvriendelijkheid en binding met de buurt zijn twee belangrijke ingrediënten voor Van Soest Chocolaterie. Foto's: Herbert Wiggerman

Franny en Rachel gaan voor duurzame relaties in plaats van...

Vakvrouwen aan het roer. Bij Van Soest Chocolatier heeft dat ertoe geleid dat deze week het 15-jarig bestaan van de 'Chocoladehemel van Amsterdam'...

Zoveel kost één bolletje schepijs gemiddeld en deze smaken zijn het populairst

Zoveel kost één bolletje schepijs gemiddeld en deze smaken zijn het...

Gemiddeld berekenen ijsverkopers €1,75 voor één bolletje schepijs en de klassieke smaken blijven favoriet. Dat blijkt uit onderzoek van beslist.nl...

Wat maakt IJssalon Florence voor de vijfde keer IJssalon van het Jaar?

Wat maakt IJssalon Florence voor de vijfde keer IJssalon van het Jaar?

Meesterijsbereider Marcel Janssen van IJssalon Florence in Nederweert heeft de titel IJssalon van het Jaar in 2002, 2011 en 2013 in de wacht...

Bart en Mieke Schipperen en Patrick Veenhuizen ondertekenen de overeenkomst.

Veenhuizen Groep bundelt krachten met Europa Ice en Perfect Ice...

Veenhuizen Groep heeft Europa Ice en Perfect Ice Solutions overgenomen. In combinatie met het in 2019 overgenomen Slob Koudetechniek wil het concern...