• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept

Alles over Olien en Vetten

Vandemoortele houdt zich intensief bezig met producttests.
Foto: Vandemoortele

Vandemoortele maakt producten gezonder, maar niet eindeloos: ‘Een...

Het opnieuw samenstellen van producten, zogeheten productherformulering, is volgens de overheid een belangrijke stap naar een gezondere samenleving....

Vandemoortele over NAPV-criteria: ‘Omschakeling van vaste naar vloeibare vetten nodig’

Vandemoortele over NAPV-criteria: ‘Omschakeling van vaste naar...

Herformuleren op verzadigd vet is in zekere mate mogelijk voor margarines en vetten. Maar daarnaast is ook een omschakeling van vaste naar vloeibare...

De innovatie, gebakken donut van Sunt.
Foto's: Marleen Visser

Sunt halveert vetgehalte door donuts van geredde bananen te bakken

Sunt introduceert gebakken donuts van geredde bananen. Daarmee gooit de foodontwikkelaar het bakproces van de van oorsprong Hollandse oliebol...

Foto's: Cano-Ela

Start-up ontdekt de potentie van koolzaad, ook voor de bakkerij

Start-up Cano-Ela gebruikt water om diverse componenten uit koolzaad te halen. Dit levert olie, vezels en eiwitten van koolzaadolie op, die gebruikt...

Suiker, zout en vet - de NAPV vraagt om verdere stappen. Foto: Shutterstock

Aftrap Nationale Aanpak Productverbetering: zo pakt branche de...

Obesitas, een toenemend aantal sterfgevallen door ongezonde voeding, hoge zorgkosten. Het is de overheid er alles aangelegen om Nederlanders gezonder...

Zeelandia: 'Gezond eten is nog belangrijker geworden tijdens coronacrisis'

Zeelandia: 'Gezond eten is nog belangrijker geworden tijdens...

Leverancier van bakkerij-ingrediënten Zeelandia maakte onlangs bekend de bakkerijtak van Wouters over te nemen. Directeur Zeelandia Belux Marc...

Zeelandia: 'Gezond eten is nog belangrijker geworden tijdens coronacrisis'

Zeelandia: 'Gezond eten is nog belangrijker geworden tijdens...

Leverancier van bakkerij-ingrediënten Zeelandia maakte onlangs bekend de bakkerijtak van Wouters over te nemen. Marc Cuypers, directeur Zeelandia...

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensenwerk
  • Strategie

Uitgelicht

  • Trending 2021
  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen