Shinen dankzij 'de baas': Noa Vlemmix krijgt alle ruimte bij Bontom
'Tom inspireert me en geeft me alle ruimte.' Met die woorden bedankt Noa Vlemmix haar werkgever als ze de Dutch Pastry Award in maart 2024 in de...
'Tom inspireert me en geeft me alle ruimte.' Met die woorden bedankt Noa Vlemmix haar werkgever als ze de Dutch Pastry Award in maart 2024 in de...
Chocolaterie Pierre is van één van de allerkleinste chocolaterieën uitgegroeid tot een van de grootste, ambachtelijke chocolaterieën in Nederland....
Bakkerij Dunselman introduceert een nieuwe smaak: Karamel Strooizout. Hiermee wil het bedrijf het landelijk strooizout-overschot het hoofd bieden.
Chocoladespecialist De Bonte Koe introduceert de chocomaat: een snackautomaat waarin een aantal producten van De Bonte Koe worden aangeboden. De...
In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is...
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
Diverse Belgische media melden dat Barry Callebaut 2500 banen wereldwijd schrapt, waarvan ruim 300 bij de fabrieken in België.
(Update) Paaseitjes en andere chocoladeproducten die nu in de schappen liggen, zijn duurder geworden. Economen van ABN Amro, RaboResearch en ING...
Sinterklaas blijft het feest van de zoete lekkernijen. Koploper qua inkoop dit jaar is strooigoed, zoals pepernoten en kruidnoten. Dat wordt door 30%...
Studenten laten op de HAS Food Experience talrijke innovatieve producten en ideeën zien. Opvallend: steeds meer functional foods die de dokter en...
Om de spot op duurzaamheid te zetten, zet Belcolade een QR-code op de verpakkingen voor haar afnemers. Die worden zo geïnformeerd over het...
Gudrun introduceert een praline dat volgens het principe van upcycling is ontwikkeld. Het bedrijf uit het Belgische Lier gebruikt een...