Van toen naar nu: Bakeplus-event voert langs 90 jaar ervaring als totaalleverancier

Van toen naar nu: Bakeplus-event voert langs 90 jaar ervaring als totaalleverancier

Bakeplus houdt haar jaarlijkse event ditmaal in het nieuwe distributiecentrum in Steenwijk, op maandag 9 september. Het event wordt een interactieve wandeling langs de gangen en (portretten-)galerij van de totaalleverancier, die haar 90-jarig jubileum viert.

Cacaoboeren, zoals deze teler in Vietnam, ontvangen een gegarandeerde premiumprijs voor hun kwaliteitsvolle bonen, plus een bonus.
Foto: Puratos

Cacao-Trace van Puratos op koers: 23.000 boeren bereikt in 2023

Het Cacao-Trace® duurzaamheidsprogramma van Belcolade, onderdeel van Puratis Group, ligt op schema. In 2023 zijn meer dan 23.000 cacaoboeren en hun families bereikt, verspreid over acht landen. Tegen 2030 zijn naar verwachting 50.000 boeren verzekerd van een leefbaar inkomen. Dat blijkt uit het jaarverslag.

Barry Dunselman: 'Probleem van strooizoutoverschotten niet onderschatten.'

Klantenbinding: de Dunselmannetjes doen het met strooizout...

Bakkerij Dunselman introduceert een nieuwe smaak: Karamel Strooizout. Hiermee wil het bedrijf het landelijk strooizout-overschot het hoofd bieden.

Bonte Koe introduceert chocomaat: 'Kleine broertje van de automatiek'

Bonte Koe introduceert chocomaat: 'Kleine broertje van de automatiek'

Chocoladespecialist De Bonte Koe introduceert de chocomaat: een snackautomaat waarin een aantal producten van De Bonte Koe worden aangeboden. De eerste wordt op 22 april in gebruik genomen in de Foodhall Station Bergweg in Rotterdam.

Innovaties van Patisserie de Rouw: chocoladefiguren gevuld met rijst-crisp

Innovaties van Patisserie de Rouw: chocoladefiguren gevuld met rijst-crisp

In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is uitgebreid met een drietal nieuwe chocoladefiguren gevuld met rijst-crisp. Ideeën voor wie zich wil laten inspireren.

Het aftellen is begonnen: wie worden Beste Patissier en Beste Bonbon-maker?

Het aftellen is begonnen: wie worden Beste Patissier en Beste Bonbon-maker?

De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de Smet, Niels Meijer, Luuk Renckens, Ricardo Heuvelink.