FreshRecruitment
Hoe lang kunnen Limburgers nog zeggen: 'Doeg miech nog ein stök'?
De Limburgse omroep L1 presenteert vanaf zondag 15 september de vijfdelige serie 'Doeg miech nog ein stök'. Daarin maken kijkers kennis met vier...
De Limburgse omroep L1 presenteert vanaf zondag 15 september de vijfdelige serie 'Doeg miech nog ein stök'. Daarin maken kijkers kennis met vier...
Deze week opvallend in het nieuws, waarbij consumententrends centraal staan: Bolletje breidt assortiment uit en zet opnieuw Bakker Daan in ter...
De Nederlandse kampioenschappen van de Bakkersvakwedstrijden vinden plaats op 12 en 13 november in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Ter...
Rotterdammer Olaf Ouwerkerk is wel een beetje klaar met de Dubai-reep. Hij ontwikkelde een Rotterdamse variant met witte chocolade, pistache vulling,...
Een aantal ontwikkelingen die interessant kunnen zijn om te volgen of om inspiratie uit op te doen: een nieuwe printer voor voedselafbeeldingen,...
Bakeplus houdt haar jaarlijkse event ditmaal in het nieuwe distributiecentrum in Steenwijk, op maandag 9 september. Het event wordt een interactieve...
Donuts.nl heeft Zoete Post uit Venray overgenomen. Hiermee maakt de Zwijndrechtse donutbakkerij het mogelijk haar kwetsbare donuts landelijk dagvers...
De Groot Edelgebak, distributeur van diepgevroren patisserie en snacks, wordt overgenomen door bakkerijgigant Europastry. Met de overname wil...
De Bakkersvak & IJs-Vak krijgt in 2025 een nieuwe invulling. Bezoekers lopen vooral warm voor praktische workshops en demo's, zo blijkt uit hun...
In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2024-2025 kunnen. Het overzicht wordt geregeld bijgewerkt. Laatst toegevoegd:...
Meel, suiker, boter, eieren, cacao en zaden zijn je dagelijkse ingrediënten in de bakkerij. Maar wat gebeurt er eigenlijk allemaal voordat deze...
Traditioneel zijn de laatste maanden van het jaar dé topmaanden voor de bakkerij. Eigen creaties en specialiteiten, die soms al generaties meegaan,...
Debic bestaat honderd jaar! Ter ere van deze honderd jaar ervaring op het gebied van zuivel en samenwerking met bakkers en patissiers in Nederland...
Voor veel consumenten bepaalt de versheid van een product de kwaliteit. Om de versheid te bepalen, gebruiken ze al hun zintuigen. Ruikt een product...
In tijden van crisis kunnen ondernemers wat extra inspiratie goed gebruiken. Debic ondersteunt hen met ideeën voor originele gerechten en verhalen en...
Granen, zaden en peulvruchten. Zo heette het productschap vroeger. Toen Nederland nog productschappen kende. Die naam is zo gek nog niet. Je zou het...
Vegan, het is een term die sommigen misschien nog steeds doet zuchten. Maar laten we eerlijk zijn: de vegangolf is geen tijdelijke bevlieging, het is...
'Vicky! Zullen we meedoen met deze vakwedstrijd?' Mijn collega's komen naar me toe met de oproep. We hebben inmiddels een klein beetje ervaring met...