IJsnova van Bakeplus: van exclusieve 'Pistache 1957' tot commerciële...
Bakeplus heeft haar meest trendy ijsnoviteiten nog eens onder de aandacht gebracht op de Dag van het Ambacht/IJsvak, maandag 11 maart in Gorinchem....
Bakeplus heeft haar meest trendy ijsnoviteiten nog eens onder de aandacht gebracht op de Dag van het Ambacht/IJsvak, maandag 11 maart in Gorinchem....
Het maartnummer van Bakkerswereld 2024 gaat uitgebreid in op klantenbinding. In deze editie onder meer ook deel 1 van een artikelenreeks door Fred...
Echte Bakker Van der Veer besteedt veel aandacht aan het werven en binden van klanten. Met succes: het aantal klanten groeit nog ieder jaar. Remco...
In totaal 43 regiokampioenen hebben zich de afgelopen weken geplaatst voor het NK Jeugdvakwedstrijden. Op 10 april strijden deze kampioenen op het...
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
Zonder enige ervaring in het zelfstandig ondernemen nam Ritchie Soekhlal 5 jaar geleden Patisserie Tummers in Heemstede over. Je moet het maar...
In navolging van het Eberhardtje, dat Amsterdammers moet verbinden, is een tweede verbindingskoekje gelanceerd. Het Leger des Heils en Stichting...
Breda trapt dinsdag 27 februari de regionale jeugdvakwedstrijden Zuid-West af. Venlo en Hoogeveen doen dat een dag later voor de regio's Zuid-Oost en...
Na een aantal turbulente jaren lijken de extreme uitdagingen voor de voedingsindustrie meer op de achtergrond te raken, verwachten analisten van ABN...
Wat doet de consumptie van brood, tarwe en gluten met de gezondheid van de mens? Zijn (buik)klachten die consumenten zeggen te ervaren, zeker wanneer...
Technologiebedrijf TOP heeft een volledig plantaardige vervanger voor vloeibaar heelei geïntroduceerd. Het bedrijf heeft het product al op kleine...
Een jubileum om flink bij stil te staan. Het Nederlands Patisserie Team, in 2020 omgedoopt tot het hippere Dutch Pastry Team, bestaat 25 jaar. 'We...
Debic bestaat honderd jaar! Ter ere van deze honderd jaar ervaring op het gebied van zuivel en samenwerking met bakkers en patissiers in Nederland...
Voor veel consumenten bepaalt de versheid van een product de kwaliteit. Om de versheid te bepalen, gebruiken ze al hun zintuigen. Ruikt een product...
In tijden van crisis kunnen ondernemers wat extra inspiratie goed gebruiken. Debic ondersteunt hen met ideeën voor originele gerechten en verhalen en...
Afgelopen voorjaar was ik met de Bakery Society in Berlijn. Overal prachtige bakkerijen op de Terug-naar-de-Basis-tour. Met vaak ook veel vegan, met...
Schoenmaker Harm Christoffers zit in het Groningse Obergum op zijn stoel. Hij klemt een riem om zijn knie en onder zijn voet. Onder de riem, op zijn...
Wat is gezond? Daar kun je heel lang over discussiëren. Dat een fles wijn met een zak chips per dag geen goed idee is, kan iedereen wel bedenken....