Een kritische vakjury heeft tijdens de voorjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde een veertigtal desembroden door haar handen laten gaan. Bij de...
Desembrood is voor iedere bakker een mooie aanvulling op het assortiment. Er moet echter niet te licht gedacht worden over de productie. ‘En bakkers...
Ruim een jaar zijn Iwan en Nienke Donders eigenaar van de enige bakkerij op Schiermonnikoog. Dat het ondernemerschap op het eiland kansen bood zagen...
Wereldwijd hechten consumenten een steeds groter belang aan wat zij eten, omdat zij streven naar een gezondere levensstijl. Dat blijkt uit het grote...
Voor het eerst in mijn leven word ik geconfronteerd met oorlogsdreiging dichtbij. Net als de generaties na mij. Ik verafschuw oorlogen, altijd; alle...
Onlangs was te lezen dat het aantal Nederlanders dat volkorenbrood eet tussen 2016 en 2021 gestegen is van 38 naar 47 procent. Ik was benieuwd welke...