
Een kleine biovergister die restproducten uit de bakkerij ter plekke omzet en afval tot een verdienmodel maakt. Het moet mkb-bakkerijen afhelpen van...
Een kleine biovergister die restproducten uit de bakkerij ter plekke omzet en afval tot een verdienmodel maakt. Het moet mkb-bakkerijen afhelpen van...
Wim van de Kletersteeg en zijn kinderen Bart en Saskia bakken alleen nog brood zonder brood- en meelverbetermiddelen. Ook trekken ze productie en...
Het onderzoeksprogramma Zembla besteedt donderdag een volledige uitzending aan de machtspositie van supermarkten. Het gaat daarbij specifiek over de...
Jordy Poppelier van Coffee Bite en Jeanne van Ittersum van Trash’ure Taarten staan in de Food100, die vanmiddag is gelanceerd. Elk jaar presenteert...
Een groep dorps- en streekbewoners neemt bakkerij Rutgers in het Groningse Baflo over. In de bakkerij en winkel komen mensen te werken met afstand...
Het gebruik van duurzame palmolie in Nederland stabiliseert. Dit blijkt uit de rapportage van de ‘Dutch Alliance for Sustainable Palm Oil’ (DASPO)....
Amarant Bakkers gaat vacatures voor het hele productieproces invullen via Open Hiring: een baan zonder sollicitatiegesprek, zodat iedereen gelijke...
Het is even na half één. Mijn enige en favoriete schoondochter heeft net brood gehaald. De geur ervan brengt me in een flits terug naar 1988.
Barry Callebaut heeft de 'Cacaofruit Experience' gelanceerd. Het betreft een innovatieve reeks producten met een frisse, fruitige smaak en de...
Nico en Aeltsje de Groot, eigenaren van De Groot, de Echte Bakker in Stiens, hebben deze week een cheque van €1500 overhandigd aan zuster Margreth...