Alles over Bedrijfsstrategie

Stappenplan: wat doe je als je omzet daalt…?
De bakkerijmarkt is door macro-economische invloeden hoogst dynamisch geworden. 'Wij weten dat we daar een open deur mee intrappen, maar in deze...

Column Joep Gommans: 'Passie in de verswereld'
Onlangs mocht ik acte de présence geven in de Podcast Passie in de Verswereld van Frans van Erkel. De Podcast bestaat uit interviews met...

Puratos stelt nieuwe CEO en voorzitter Raad van Bestuur aan
Puratos stelt per 1 januari Pierre Tossut aan als CEO en Cédric Van Belle als voorzitter van de Raad van Bestuur. Beiden hebben de ambitie om...

Gaan we in 2022 het leven vieren?
Rond deze tijd blik ik vaak vooruit op het nieuwe jaar. Wat worden de trends voor 2022? En dan specifiek voor onze branche?

Marges in Europese bakkerijsector onder druk
De marges in de Europese bakkerijsector staan de afgelopen jaren onder druk. De beperkte groeicapaciteit en dalende marges zijn vooral te zien in...

Foodline System lanceert een vernieuwde website
Foodline System heeft een vernieuwde website gelanceerd. Via de nieuwe site maken bezoekers een reis door het bedrijf, de merken en de producten. Via...

Van der Veer biedt snelle klant een zelfscanner en onthaalt...
Een warme bakker waar de onthaaste klant een kop koffie pakt, terwijl de snelle consument via de zelfscanner zijn weg naar buiten vindt. Echte Bakker...

Banketbakkerij Maassen in Apeldoorn is overgenomen door Bob Kaptein
De vestigingen van Banketbakkerij Maassen zijn overgenomen door Bob Kaptein, eigenaar van Maison Kelder in Den Haag en Banketbakkerij Brokking in...

Nieuw Food Skills Netwerk: studenten lossen vraagstukken creatief op
Partners van Bakery Sweets Center kunnen vanaf nu gebruikmaken van het 'Food Skills Netwerk'. Een initiatief van het excellentieprogramma van...

175 jaar vakmanschap gebundeld met één sterke naam: Kaak
Kaak Group, het Achterhoekse familiebedrijf waarvan de hoofdvestiging zich nog steeds in Terborg bevindt, viert het 175-jarig bestaan. In deze jaren...