
Column Joep Gommans: 'Passie in de verswereld'
Onlangs mocht ik acte de présence geven in de Podcast Passie in de Verswereld van Frans van Erkel. De Podcast bestaat uit interviews met...
Onlangs mocht ik acte de présence geven in de Podcast Passie in de Verswereld van Frans van Erkel. De Podcast bestaat uit interviews met...
Puratos stelt per 1 januari Pierre Tossut aan als CEO en Cédric Van Belle als voorzitter van de Raad van Bestuur. Beiden hebben de ambitie om...
Rond deze tijd blik ik vaak vooruit op het nieuwe jaar. Wat worden de trends voor 2022? En dan specifiek voor onze branche?
De marges in de Europese bakkerijsector staan de afgelopen jaren onder druk. De beperkte groeicapaciteit en dalende marges zijn vooral te zien in...
Foodline System heeft een vernieuwde website gelanceerd. Via de nieuwe site maken bezoekers een reis door het bedrijf, de merken en de producten. Via...
Een warme bakker waar de onthaaste klant een kop koffie pakt, terwijl de snelle consument via de zelfscanner zijn weg naar buiten vindt. Echte Bakker...
De vestigingen van Banketbakkerij Maassen zijn overgenomen door Bob Kaptein, eigenaar van Maison Kelder in Den Haag en Banketbakkerij Brokking in...
Partners van Bakery Sweets Center kunnen vanaf nu gebruikmaken van het ‘Food Skills Netwerk’. Een initiatief van het excellentieprogramma van...
Kaak Group, het Achterhoekse familiebedrijf waarvan de hoofdvestiging zich nog steeds in Terborg bevindt, viert het 175-jarig bestaan. In deze jaren...
Door de moeilijke marktomstandigheden vanwege de coronacrisis, heeft Royal Smilde het boekjaar 2020 met een netto omzet van € 223 miljoen afgesloten;...