Alles over Ondernemen

Beeld: Van Delft

Innovatief Van Delft wil jaarrond en wereldwijd kruidnoten: 'Elke...

Van Delft wil de kruidnoot uiteindelijk jaarrond en wereldwijd populair maken. Hoe wil de producent dit doen? In elk geval door te blijven innoveren...

Marije Berghuis verruilde tv-wereld voor bakcursussen: inmiddels 8.500 cursisten

Marije Berghuis verruilde tv-wereld voor bakcursussen: inmiddels...

De Broodbakschool, opgericht door Marije Hanna Berghuis, is op missie. Wat begon als een persoonlijke interesse tijdens een sabbatical, is inmiddels...

Foto's: Bakery Sweets Center/ Andries van der Werf

ChatGPT: slim hulpmiddel voor de ambachtelijke bakker

Welke kansen biedt ChatGPT voor de ambachtelijke bakkers? Leden van het Bakery Sweets Center volgden een workshop over dit onderwerp. Daarbij kregen...

Futuremakers in Leeuwarden levert interessante matches op.

Futuremakers: 'laat zien wat je nieuwe werknemers te bieden hebt'

Tijdens Futuremakers in Leeuwarden presenteerden vertegenwoordigers van 26 bedrijven uit de bakkerij- en zoetwarenbranche zich aan werkzoekenden. Er...

'Frans brood', daar sta je dan

'Frans brood', daar sta je dan

Daar sta je dan als Française, met een snee brood in je handen die je is aangereikt door een Nederlandse televisiemaker. Pain de Boulonge, zegt hij...

Vicky Littlejohn

Bakkers willen échte bakkers zien, consumenten ook

Een tijdje geleden zei mijn moeder: 'Ik zou zo graag het gezicht van Isla (mijn dochter) op het meisje met de parel gefotoshopt hebben als...

Bestuursvoorzitter Luc van den Burgt (r) heet Eugéne Scholten welkom.

Beko Coöperatie benoemt interim-directeur voor minimaal halfjaar

Eugène Scholten wordt per 1 oktober 2024 directeur ad interim van Beko Coöperatie. Hij neemt daarmee het stokje over van Marquerithe Verheul, die...

Een  optimale flow in de winkel? Zo doet Bakker Bart dat in nieuw concept

Een optimale flow in de winkel? Zo doet Bakker Bart dat in nieuw...

Bakker Bart heeft haar winkelconcept vernieuwd. De eerste vestiging met de nieuwe uitstraling wordt op 1 oktober geopend in Kampen. In het concept...

Waar het allemaal voor bedoeld is: 'De klant komt naar de bakker voor het beste van het beste', aldus Ireen Pijpers. Foto: Bert Jansen

De 5 inkooptips van Pijpers Brood- en Banket

Kwaliteit is voor Ireen en Patrick Pijpers uit Venlo dé doorslaggevende factor bij de inkoop van grondstoffen. Ook heeft Pijpers Brood en Banket het...

Marijn Frank belt diverse producenten van 'Frans' brood voor de uitzending van 30 september. Foto: KvW

Keuringsdienst van Waarde neemt 'Frans brood' onder de loep

KRO-NCRV's Keuringsdienst van Waarde is terug met een nieuw seizoen. In deze reeks onder meer het thema 'Frans brood dat verre van Frans blijkt',...