
Buitelaar en Van Egmond: 10 tips bij het staken van een onderneming
Het staken van een onderneming doe je als ondernemer niet in een opwelling. Het is voor veel bakkers veelal een emotioneel besluit om de bakkerij te...
Het staken van een onderneming doe je als ondernemer niet in een opwelling. Het is voor veel bakkers veelal een emotioneel besluit om de bakkerij te...
De nieuwste Bakkerswereld is verschenen. Als abonnee kunt u dit ondernemersmagazine ook digitaal inzien. Lees welke verhalen de redactie voor u heeft...
Nooit tijd genoeg? Ik denk dat elke winkelier dat herkent. De winkel, de werkzaamheden eromheen, maar ook je vrienden en je gezin vragen je aandacht....
Nu Moulin-Debaillie per februari 2023 volledig is geïntegreerd in Verbufa, gaan beide bedrijven samen verder onder de naam: Handtmann Benelux B.V....
De kans is groot dat Echte Bakker Robbert alsnog energiecompensatie krijgt uitgekeerd door de gemeente Nijmegen, uit het Gelders Winterfonds. De €8,5...
Er zijn vijf soorten eten die hoog scoren op de liefdesladder. Op plek 2 en 3 staan producten waarmee (banket)bakkers en chocolatiers goed voor de...
‘Het gaat als een film aan je voorbij.’ Bakker Kees van der Woerd was er in de weken na de brand in zijn bakkerij in Doorn nog lang beduusd van. Een...
De consument is steeds meer gewend om zelf af te rekenen. Waarom dan niet in de bakkerswinkel? Het verkort wachttijden en kan helpen bij...
Wat kan de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Bakkerswereld laat in een korte serie een...
Ambachtelijke bakkers staan voor grote uitdagingen. Hoe kunnen ze het beste omgaan met de gestegen energie- en grondstofprijzen? Hoe moeten ze hun...