Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren
Volop inspiratie tijdens Bakeplus Event: nieuwe mogelijkheden om klanten te verleiden

Volop inspiratie tijdens Bakeplus Event: nieuwe mogelijkheden om klanten te verleiden

Sociaal Fonds Bakkersbedrijf stopt in huidige vorm, NBOV stapt eruit

Sociaal Fonds Bakkersbedrijf stopt in huidige vorm, NBOV stapt eruit

Nieuwe verliefdheid kan brood- en graanconsumptie aanwakkeren

Nieuwe verliefdheid kan brood- en graanconsumptie aanwakkeren

Laatst binnen
  1. Open brief: Gepensioneerden Bakkerspensioenfonds roeren zich
  2. Vakbond grijpt NBOV-feest aan voor 'knappe loonsverhoging'
  3. Nieuw gezicht Puratos voor ambacht is geen onbekende
  4. Een veilige en hygiënische verwerking van afval uit de bakkersindustrie
Meer nieuws

Uitgelicht

Meer artikelen
Op de kalender: de bodemkwaliteit en jouw darmen, 'Blik op... Duurzaamheid' en NK Bakkersvakwedstrijden

Op de kalender: de bodemkwaliteit en jouw darmen, 'Blik op......

In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2023 kunnen. Het overzicht wordt geregeld bijgewerkt. Nieuw toegevoegd: Het...

Zeelandia's Bake to the Future serveert ingredïenten voor fris ondernemerschap

Zeelandia's Bake to the Future serveert ingredïenten voor fris...

Het is waar. Enthousiaste ondernemers trekken enthousiaste medewerkers aan. En enthousiaste klanten. Die enthousiaste medewerkers en klanten zijn de...

Speel in op een veranderende markt met deze vegantop

Speel in op een veranderende markt met deze vegantop

Verras je klanten met een ruimer gebaksassortiment, inclusief plantaardige producten. Met dit hazelnoot schuimgebakje hoef je geen consensus te doen...

Worstenbroodjes gefotografeerd in Boerenbont. Foto's: Erik en Petra Hesmerg

Winnend worstenbroodje van Jeroen en Lars van Dongen in keramische...

Speciaal voor de jubileumuitgave Kunst en Koken van Keramiekmuseum Princessehof stelden de gebroeders Lars en Jeroen van Dongen hun winnende...

Wim Kannegieter, directeur Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij

Column Wim Kannegieter: Tweede Kamer-verkiezingen en de hemel op aarde

Medio juli was het dan zover. Het verstandshuwelijk van de vier regeringspartijen werd beëindigd en een kabinetscrisis was een feit. Voor 22 november...

Klantvriendelijkheid en binding met de buurt zijn twee belangrijke ingrediënten voor Van Soest Chocolaterie. Foto's: Herbert Wiggerman

Franny en Rachel gaan voor duurzame relaties in plaats van...

Vakvrouwen aan het roer. Bij Van Soest Chocolatier heeft dat ertoe geleid dat deze week het 15-jarig bestaan van de 'Chocoladehemel van Amsterdam'...

Interviews

Meer interviews
Jorn Nieuwenhuis eindigde als vierde in de categorie Patisserie.

Damon en Jorn vierde in Gdansk; duimtopje sneuvelt in heetst van de...

Erik van Rodijnen in zijn bakkerij in de oudste winkelstraat van Nijmegen.
Foto's: Bart Nijs

Erik van Rodijnen (29) bakt brood zonder toevoegingen en alleen...

Damon met docent Mark Wils en Meester Boulanger Hiljo Hillebrand.
 Eigen foto

280 uur trainen om te shinen op EuroSkills: Damon van den Berg wil de...

Bron: CrowdAboutNow

Ellen van Duijn wil fenomeen buurtbakker herdefiniëren: lokale...

Gesponsorde content

Meer sponsored content
Ben van Haren van Bakker Pim (links) en Thomas Knook van Van der Pol.

Rustiger, stabieler en efficiënter bakken met de roomboter bladerdeeg van Van der Pol

Meergranen- en volkorenbrood is momenteel een interessante productgroep voor de bakker.

Het gezonde imago van volkoren- en meergranenbroden

Bakels verzorgt op regelmatige basis workshops en studiedagen in het Bakels Bakery Inspiration Centre in Zeewolde. Ook over de introductie van een vegan assortiment.

Bakels lanceert vegan assortiment: 'De weerstand is weg'

De reguliere bakkerij is vaak nog te traditioneel

De reguliere bakkerij is vaak nog te traditioneel

Jan Verwijs: ‘Een belangrijke verklaring voor het succes van de roomamandelletters is het roomboterbladerdeeg.’

Hoge kwaliteit 'letter' met roomboterbladerdeeg

Vincent van Dijk.

Puratos vernieuwt Rijck & Eerlijck assortiment

Columns en Blogs

Meer Columns en Blogs
Ivo van Dijkhuizen

Column Ivo van Dijkhuizen: Eenduidige vezelmeter: niet sexy, wel...

Hanno Spanninga

Column Hanno Spanninga: Smaakmakers

Anne Mieke Ravenshorst

Editorial: Is dit dan de klimaatverandering in de bakkerij?

Hanno Spanninga, eigenaar van FoodResult: 'De beste adviseur van de bakker is zijn collega.'
Foto's: Ton Kastermans

Column Hanno Spanninga: 'Voor haar'

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.

Meer nieuws

  1. 14 sep.Nog geen nieuwe loonafspraak na staking personeel Bakkerij van Vessem
  2. 14 sep.Aanmelden Beko Speculaaskeuring is weer mogelijk: 'Uitslag geeft enorme boost aan verkoop'
  3. 13 sep.Brood van Gisteren bij Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs: 'Zo kun je nog iets verdienen aan brood van een dag oud'
  4. 12 sep.Wie worden Nederlands kampioen? Inschrijvingen Bakkersvakwedstrijden geopend
  1. 11 sep.Damon en Jorn vierde in Gdansk; duimtopje sneuvelt in heetst van de strijd
  2. 11 sep.Gouden Gard Patisserie geschrapt wegens gebrek aan deelnemers
  3. 11 sep.Succesvolle crowdfunding Rose & Vanilla: glutenvrije bakkerij uitbreiden en meerdere taartencafés openen
  4. 11 sep.Editorial: Is dit dan de klimaatverandering in de bakkerij?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen