grow Recruitment
IJssalon Da Vinci zweert bij karamelijs met cookie dough
Rempco en Karin du Mée van IJssalon Da Vinci, met vestigingen in Amstelveen en Amsterdam, zijn lovend over Cookie Dough Chunks. Ze mixen de Chocolate...
Rempco en Karin du Mée van IJssalon Da Vinci, met vestigingen in Amstelveen en Amsterdam, zijn lovend over Cookie Dough Chunks. Ze mixen de Chocolate...
Winkeliers hebben nog altijd te maken met contante betalingen. Ook in deze tijd, waarin er meer gepind wordt dan normaal. Het afstorten van een...
Bakkers worden vaak overspoeld met vragen. 'Dit is op te lossen door de processen beter te stroomlijnen', zegt Johan Hartog van Kassamaat. 'Dat geeft...
Trends komen en gaan. Maar als het om licht gaat, is er voor veel bakkers maar één ding dat telt: licht moet een warme, huiselijke sfeer aan de zaak...
'Wij zien als trend dat de klant die in de rij op zijn grootbrood staat te wachten verdwijnt,' vertelt Henk van Heeringen. 'Klanten willen meer...
Smaak, gezond en vers vormen volgens consumententrendonderzoek Taste Tomorrow de allerbelangrijkste trends als het gaat om brood- en banketproducten....
Wilt u een betaalbare kassa, waarmee u productielijsten kan uitdraaien, bestellingen kan invoeren en die gekoppeld is aan uw webshop? Dan is het...
De veranderingen in de markt gaan razendsnel. Hoogwaardige ingrediënten en grondstoffen worden steeds belangrijker, zegt Dré Eversteijn,...