Kassamaat: betaalbare kassa speciaal voor bakkers

Wilt u een betaalbare kassa, waarmee u productielijsten kan uitdraaien, bestellingen kan invoeren en die gekoppeld is aan uw webshop? Dan is het kassasysteem van Bakkersmaat iets voor u. Kassamaat is speciaal voor bakkers ontwikkeld. Het is een eenvoudig, snel en betrouwbaar systeem, zonder torenhoge kosten.

Handmatig productielijsten aanmaken is verleden tijd. Met een druk op de knop print u een volledig productie-overzicht. Alles gesplitst op categorie, zodat u precies weet hoeveel brood en banket er gemaakt moet worden. Ook de geschreven bestelboeken kunnen de kast in.

Kassamaat werkt als bestel- en kassasysteem in één. Of bestellingen nu telefonisch, via de webshop of via de winkel doorgeven worden, alles wordt verzameld op één plek en kan zodoende gemakkelijk beheerd worden.

Betaalbaar en betrouwbaar

Kassamaat is een betaalbare en betrouwbare kassa met lage investeringskosten en betaalbare licenties. Deze visie komt voort uit de bedrijfsvisie van Bakkersmaat, de maat van de bakker.

Duurzame oplossingen die voor iedere bakker binnen handbereik zijn.

Kassa gekoppeld aan webshop

Om het de bakker nog gemakkelijker te maken is de kassa volledig gekoppeld aan de webshop. Online verkoop is namelijk niet meer weg te denken. Daarom heeft Bakkersmaat een gebruiksvriendelijke webshop speciaal voor de bakker ontwikkeld. Zonder poespas kan de klant in een veilige en overzichtelijke omgeving bestellen. Het grote voordeel is dat je de kassa en webshop op één plek beheert.

De webshop van Bakkersmaat wordt voor iedere bakker in zijn eigen huisstijl gegoten en krijgt een eigen domeinnaam. Op dit moment halen bakkers omzetten tussen de € 1.000,- en € 4.000,-  per maand. Met zelfs uitschieters van € 10.000,- per maand. Ook bakkers die online niet succesvol waren scoren nu met de webshop.

Wat het vooral uniek maakt is dat Bakkersmaat tevens zorgt voor smakelijke fotografie, teksten schrijft en zorgt voor goede vindbaarheid. Daarnaast is de webshop volledig mobile-proof. Op elke smartphone past de webshop zich automatisch aan zodat je als klant ook op een tablet of mobiel eenvoudig en snel kan bestellen.

Wie is Bakkersmaat

Bakkersmaat is een fullservice-bureau dat de bakker volledig ondersteunt en veel werk uit handen neemt. De bakker wordt geholpen met het bedenken van campagnes, ontwerpen van posters en het maken van prijskaartjes. Met hun pakket aan diensten als: marketing, webshop, kassa en winkeldesign helpen zij de bakker hun merk naar een hoger plan te tillen. Ze ontzorgen en adviseren.

Dit doen ze al jaren voor de Ambachtsbakker maar ook voor bakkers met hun eigen huisstijl en uitstraling.

Dit artikel is gesponsord door Bakkersmaat