Abonneren

bakBakkerswereld

Bakkerswereld is dé onafhankelijke informatiebron voor brood- en banketbakkerijen en bedient zowel ambacht als industrie. Het vakblad is afgestemd op de informatiebehoefte van de ondernemende (banket) bakker. Alle onderwerpen die in het dagelijks werk aan de orde komen worden aangesneden in het vakblad Bakkerswereld op basis van 5 redactionele pijlers:

Het recept
De bakkerij
De winkel
Mensenwerk
Strategie

Het vakblad Bakkerswereld verschijnt 12 keer per jaar (+ 5 interne specials) en wordt 2 keer per jaar verrijkt met een Lunchspecial als bijlage. Bakkerswereld is méér dan een vakblad en is 24/7 toegankelijk via Bakkerswereld.nl en social media. Twee wekelijks (maandag en donderdag) versturen wij de Bakkerswereld nieuwsbrief om jou als eerste op de hoogte te stellen van nieuws, trends en ontwikkelingen, heerlijke recepturen en nog veel meer.

Sluit nu een voordeelabonnement af of vraag eerst een gratis proefnummer aan. Student? Neem nu een voordelig studentenabonnement!

Neem nu een abonnement op Bakkerswereld»


Voor wie bestemd?

Bakkerswereld is er voor de ondernemende bakker van ambacht tot industrie: ambachtelijke-, gespecialiseerde- en industriële brood- en banketbakkers en croissanterieën. Verder is Bakkerswereld er ook voor de toeleveranciers en het vakonderwijs.

Waarom Bakkerswereld?

  • Met Bakkerswereld bent u altijd op de hoogte van objectief en betrouwbaar branchenieuws
  • Bakkerswereld behandelt alle facetten die een rol spelen bij het runnen van uw bakkerij: van fiscale zaken tot de inzet van social media en ontwikkelingen als turn-key bakkerijen.
  • Bakkerswereld geeft tips en ideeën op het gebied van receptuur en vaktechniek, bedrijfseconomische informatie en advies via collega’s.

Kortom, onmisbaar bij het runnen van uw bakkerij.