
Hoge kwaliteit 'letter' met roomboterbladerdeeg
Bakker Klootwijk produceert veel met behulp van het roomboterbladerdeeg van Van der Pol. Zo vinden tienduizenden roomboteramandelletters jaarlijks...
Bakker Klootwijk produceert veel met behulp van het roomboterbladerdeeg van Van der Pol. Zo vinden tienduizenden roomboteramandelletters jaarlijks...
De gezonde en lekkere Italiaanse pizza weer laten ‘shinen’ in Nederland. Dat is de missie van Marcel Losekoot. In de zomer van 2021 publiceerde...
Om het bakkersvak aantrekkelijk te houden en een goede werkgever te zijn, moet je zorgen dat je mensen plezier houden in hun werk en kun je niet té...
Het familiebedrijf Van Ballegooijen bestaat al sinds 1898. Van de bijna 125 jaar rijke historie maakt de Brabantse bakkersfamilie al zeker vijftig...
Samen met De Lekkerste Wedstrijden organiseert Pizza Profs op de Horecava in Amsterdam een krachtmeting voor professionele pizzaiolo’s. Vanaf medio...
Gommans, De Echte Bakker in het Limburgse Sevenum, is in Nederland een topper met zijn amandelstaven. Bas Gommans, die ook winkels in Swalmen en...
Wat doet broodverbetermiddel precies in kleinbrood? Dat was de vraag waarmee de cursus Gistdegen woensdag 10 februari van start ging. Deze pilot, een...
Dat zout invloed heeft op kleverigheid van deeg is algemeen bekend. Het is mede daarom des te opmerkelijker dat de bakkerijsector zo goed is...
De warmte in Nederland blijft nog wel even hangen de komende dagen, met temperaturen boven de 30 graden. Het vraagt om aanpassing in met name...
Koen Mac Kenzie treedt per 1 september in dienst als verkoopadviseur bij Beko Techniek.