Beko organiseert Najaarsdagen 2020 digitaal

Beko organiseert Najaarsdagen 2020 digitaal
De Beko Najaarsdagen vinden dit jaar digitaal plaats. Foto: Herbert Wiggerman

Beko Groothandel richt de Najaarsdagen in 2020 anders in als gevolg van de corona-epidemie. De fysieke beurs op 21 en 22 september in Nieuwegein wordt vervangen door een digitale variant.

Na lang wikken en wegen, maar met gezond verstand, heeft Beko Groothandel geconcludeerd dat het houden van fysieke Beko Najaarsdagen dit jaar niet haalbaar is, laat Beko weten. Dat is het gevolg van de corona-maatregelen die door de overheid zijn verlengd; de 1,5-metersamenleving is momenteel de nieuwe werkelijkheid.

Inkoopvoordeel

Als alternatief worden de Beko Najaarsdagen digitaal gehouden. ‘We blijven doen waar we goed in zijn: overzichtelijk presenteren van de nieuwste najaarsproducten, delen van kennis en ideeën én het bieden inkoopvoordeel’, laat Helma Elemans, Manager Ledenzaken & Communicatie, namens de organisatie weten.

Acties in de webshop

Leveranciers kunnen producten en acties, die zij normaal presenteren  tijdens de fysieke Najaarsdagen, delen in de webshop van Beko Groothandel. Precieze informatie over deze invulling volgt.

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte daarna jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij diverse vakbladen voor de supermarktsector: boer-bakker-bolletje. Haar 'roots' hervond Anne Mieke bij Bakkerswereld, dat inmiddels veel meer is dan een magazine in print; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op de beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vertrouwd team freelancers.