Anne Mieke Ravenshorst
redacteur Bakkerswereld

redacteur Bakkerswereld
Speciaal voor een jubileumuitgave van Keramiekmuseum Princessehof stelde patissier Cees Holtkamp een koekjeskwartet samen. Dat bestaat uit Friese...
In zijn vorige week verschenen magazine voor Pasen legt Aldi de nadruk op het Prestige-huismerk. De prijs van de Prestige-paasstol van 1000 gram is...
‘TEK-regeling geopend, maar reken je niet rijk’, begint het bericht van de NBOV in haar nieuwsbrief. De belangenorganisatie, die veel tijd heeft...
Podcast Bakkerspraat van ROC Amsterdam-Flevoland is een noviteit van de opleiding. Docent Jeroen Smit, die de podcast als onderdeel van een nieuwe...
Duidelijke keuzes maken en hierop blijven innoveren. Dat is waar Bakkerij 't Kraayennest in Nijmegen op inzet als het gaat om assortimentsbeheer. De...
Ruud van Erp is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB). Met een onafhankelijk voorzitter die bovendien als...
Bakkerij Lex Brakenhoff in Assendelft staat in de verkoop. Eigenaren Lex en Denise zien zichzelf genoodzaakt hun bedrijf van de hand te doen nu Lex’...
De striktere regels voor wegwerpplastic per 1 juli 2023 werpen ook hun vruchten af op de broodafdeling van Albert Heijn. Samen met huisleverancier...
De bakker als graanbarista blijft essentieel in de een tijd waarin duurzaamheid, klimaat, mens- en diergezondheid vraagstukken zijn. Vanuit hun...
Remco van der Veer in Barneveld was de eerste ambachtelijke bakker in Nederland die een zelfscanner in zijn toen geheel vernieuwde winkel plaatste....