Laurijsen Weegautomaten veilt lineaire weger voor hulp aan Oekraïne

Laurijsen Weegautomaten veilt lineaire weger voor hulp aan Oekraïne

Laurijsen Weegautomaten uit Dongen veilt op de Empack 2022 een nieuwe Combimat lineaire weger voor Giro555/Oekraïne. Op de laatste dag van de verpakkingsbeurs, op 7 april, sluit de online veiling en wordt bekend hoeveel de weger heeft opgebracht.

Laurijsen Weegautomaten veilt lineaire weger voor hulp aan Oekraïne

Laurijsen Weegautomaten (LWA) werkt hiervoor samen met Industrial Auctions. De biedingen lopen via de site van Industrial Auctions vanaf nu tot en met 7 april.

Daarnaast draagt Industrial Auctions op financiële wijze bij aan hulp aan Oekraïne door het uiteindelijke bedrag van de veiling te verdubbelen, tot een maximum van €10.000. De opbrengst kom volledig ten goede aan Giro555.

Met de veiling willen we hulporganisaties noodhulp kunnen laten verlenen

LWA en Industrial Auctions verklaren samen: ‘Oekraïners hebben onze steun hard nodig, zowel mensen die op de vlucht zijn als degenen die achterblijven. Met deze veiling willen we de hulporganisaties achter Giro555 en de lokale hulpverleners noodhulp kunnen laten verlenen, zowel in Oekraïne als in de buurlanden.’

Combimat 1-kops lineaire weger

De Combimat lineaire weger is voorzien van een overzichtelijk kleuren touchscreen met opslag voor 20 programma’s. Door eenvoudig demontabele contactdelen is deze uiterst snel te reinigen en om te stellen naar een nieuw product.

De zogenoemde multihead is zeer divers inzetbaar in zowel de food- als non-food-industrie. Te denken valt aan: thee, koffie, rijst, zaden, hagelslag, mestkorrels, petfood, granen, muesli, popcorn, croutons en noten.

Klik hier om de online veiling te volgen, er kan al geboden worden.

Het is volgens LWA een echte aanwinst voor een opstartende verpakker of juist de kans om de productie met een kleine aanpassing toch te kunnen vergroten.

De Combimat lineaire weger
De Combimat lineaire weger