Burnex Group en Van Asselt & Alferink verder als A&A bakkerijadvies

Burnex Group en Van Asselt & Alferink verder als A&A bakkerijadvies
De bevestiging van de overname. Foto: fb

De Burnex Group en van Asselt & Alferink hebben besloten om samen verder te gaan. De nieuwe naam wordt A&A bakkerijadvies B.V.

Met de overname door de Burnex Group willen beide partijen de continuïteit van levering en onderhoud van HEIN voor de bakkerij waarborgen.

Burnex Group en Van Asselt & Alferink zijn al lange tijd aan elkaar verbonden, waarbij Burnex altijd de montage, het onderhoud en de service van de door Van Asselt & Alferink verkochte HEIN-projecten verzorgde.

Naast de aanschaf, uitvoering en service komt daar nu ook de sales van HEIN onder één paraplu te hangen. De vertrouwde gezichten bij Van Asselt & Alferink, te weten Stef Alferink, Frans van Huët en Coen Nikkels, blijven actief in hun rayon.

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte daarna jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij diverse vakbladen voor de supermarktsector: boer-bakker-bolletje. Haar 'roots' hervond Anne Mieke bij Bakkerswereld, dat inmiddels veel meer is dan een magazine in print; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op de beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vertrouwd team freelancers.