Grow Recruitment
Aantal bakkerijen in Amsterdam groeit hard
In Amsterdam steeg het aantal bakkers in de afgelopen tien jaar flink. In plaats van 65 zijn er nu 111 zaken. Dat is een groei van zo'n 70 procent.
In Amsterdam steeg het aantal bakkers in de afgelopen tien jaar flink. In plaats van 65 zijn er nu 111 zaken. Dat is een groei van zo'n 70 procent.
Wat is de invloed van graansoorten op de kwaliteit en smaak van desembrood? Hoe maak je de lekkerste desem? En wat is jouw specifieke desem-DNA?...
'Desembrood is een mooie kans voor ambachtelijke bakkers, het hoeft niet per se als desembrood verkocht te worden, dat is een kwestie van mindset.'...
Maurice Rommers heeft een bijzondere carrièreswitch gemaakt. De voormalig operazanger heeft half juli Bakkerij Amadeus geopend in de Utrechtse...
Van bakker tot akker. Samenwerking in de lokale keten is de trend van dit moment. Net als het verwerken van oude granen. Dat is koren op de molen van...
Onderzoek naar de samenstelling van zuurdesemstarters laat zien dat met name azijnzuurbacteriën zorgen voor de grote variatie in smaak- en...
Drie Utrechtse horecaondernemers bundelen de komende periode hun krachten om sterker te staan in de anderhalvemetersamenleving. Kaffeetaria gaat...
Mama Madina's glutenvrij zuurdesembrood en Dough-to-go zijn uitgeroepen tot 'Lekkerste product van 2018' van de Amsterdam Food Pitch. De makers...
Als bakker wil je je klanten continu verrassen. Maar waar haal je de creativiteit vandaan? "Bakkers kunnen veel inspiratie halen uit de wereldwijde...
Als oprichter van de enige zuurdesembibliotheek ter wereld, is Puratos altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere zuurdesems. Maar van de 100 desems is...