
Maurice Rommers heeft een bijzondere carrièreswitch gemaakt. De voormalig operazanger heeft half juli Bakkerij Amadeus geopend in de Utrechtse...
Maurice Rommers heeft een bijzondere carrièreswitch gemaakt. De voormalig operazanger heeft half juli Bakkerij Amadeus geopend in de Utrechtse...
Van bakker tot akker. Samenwerking in de lokale keten is de trend van dit moment. Net als het verwerken van oude granen. Dat is koren op de molen van...
Onderzoek naar de samenstelling van zuurdesemstarters laat zien dat met name azijnzuurbacteriën zorgen voor de grote variatie in smaak- en...
Drie Utrechtse horecaondernemers bundelen de komende periode hun krachten om sterker te staan in de anderhalvemetersamenleving. Kaffeetaria gaat...
Mama Madina's glutenvrij zuurdesembrood en Dough-to-go zijn uitgeroepen tot ‘Lekkerste product van 2018’ van de Amsterdam Food Pitch. De makers...
Als bakker wil je je klanten continu verrassen. Maar waar haal je de creativiteit vandaan? “Bakkers kunnen veel inspiratie halen uit de wereldwijde...
Als oprichter van de enige zuurdesembibliotheek ter wereld, is Puratos altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere zuurdesems. Maar van de 100 desems is...
Biologische stadsbakkerij Broodt in Eindhoven gaat met spelt van de Genneper Hoeve in Made Eindhovens biologisch zuurdesembrood bakken. Het lokaal...
We love baking haalt desemgoeroe Beesham Soogrim twee dagen naar Amsterdam. Op 5 en 6 november geeft hij workshops waarvoor nog enkele plaatsen vrij...
Puratos heeft zijn zuurdesembibliotheek uitgebreid met een website waarop een uitgebreide collectie desems te vinden is. De site is eind september...