Hoe je meer omzet uit je webshop haalt - workshop

Hoe je meer omzet uit je webshop haalt - workshop

De workshop 'Meer omzet met jouw webshop' leert hoe je met je smartphone perfecte foto's van je (najaars)producten maakt voor je webshop. En daarmee meer klanten trekt.

De workshop is op poten gezet door Marti Orbak Software en Bakkerij Support van Joep Gommans. De leersessie is speciaal ontwikkeld voor bakkerijondernemers en commerciële medewerkers die meer willen halen uit hun online verkoopkanaal. Zij leert de deelnemers hoe zij hun producten goed op de foto kunnen zetten en kunnen promoten.

Deze eendaagse vindt plaats op 2 en 3 oktober bij Marti Orbak Software in Kwintsheul.

Praktisch en actief

Martine Verkade van Marti Orbak Software, legt de opzet uit: 'We willen de deelnemers een praktische en actieve workshop bieden, waarin ze zelf aan de slag gaan met hun eigen (najaars)producten. Ze leren hoe ze met een smartphone, een lightbox en een app perfecte productfoto’s kunnen maken en bewerken. Zo trekken ze de aandacht van de klant naar het product en verhogen ze de conversie.'

Naast productfotografie leren we de deelnemers ook hoe ze hun webshop kunnen inrichten en promoten”
— Joep Gommans, Bakkerij Support

Joep Gommans vult aan: 'Naast productfotografie leren we de deelnemers ook hoe ze hun webshop kunnen inrichten en promoten. We laten zien hoe ze een aantrekkelijk assortiment kunnen samenstellen met informatie en prijzen. We geven tips voor het bedenken en uitvoeren van een webshopactie. En we helpen ze om hun webshop onder de aandacht te brengen bij hun klanten via sociale media, e-mail en flyers.'

De deelnemers leren daarnaast hoe ze met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) teksten kunnen maken voor de webshop en sociale media.

Inschrijven

De workshop duurt van 10 tot 16 uur en kost €495 per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en een Foldio3 Lightbox ter waarde van €189. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemende bedrijven per workshop. Inschrijven kan via MartiOrbak.

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte daarna jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij diverse vakbladen voor de supermarktsector: boer-bakker-bolletje. Haar 'roots' hervond Anne Mieke bij Bakkerswereld, dat inmiddels veel meer is dan een magazine in print; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op de beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vertrouwd team freelancers.