Vroeg in Bunnik organiseert buitenbioscoopavond

Vroeg in Bunnik organiseert buitenbioscoopavond
Foto's: Vroeg

Restaurant-bakkerij Vroeg in Bunnik organiseert na een wederopbouw en de heropening na corona opnieuw een buitenbioscoop-avond. De film die wordt vertoond is de muzikale romantische film Yesterday. Vanzelfsprekend gaat de avond gepaard met een hapje en een drankje.

De traditionele buitenbioscoopavond bij Vroeg vindt zaterdag 28 augustus plaats in het bunkerveld van de monumentale boerderij Vroeg.

Aan het Bunkerpad, middenin het gebied met de twee nieuw erkende Unesco werelderfgoederen Hollandse Waterlinie en de Romeinse Limes, organiseert Vroeg een avond met barbecue, grill, bier, wijn en een film die daarbij past: Yesterday.

Het restaurant met bakkerij werd in mei 2019 getroffen door brand en was daardoor een tijd niet in bedrijf. In november 2019 heropende het bedrijf, waarna in maart 2020 de corona-epidemie uitbrak. Nu de horeca weer open mag, is ook de buitenbios nieuw leven ingeblazen.

De film

Yesterday is een Britse muzikale romantische film uit 2019 geregisseerd door Danny Boyle (o.a. Slumdog Millionaire) en geschreven door Richard Curtis (o.a. Love Actually). De hoofdrollen worden vertolkt door Himesh Patel en Lily James.

De film volgt het leven van een ploeterende muzikant Jack Malik. Als Jack voor de zoveelste keer voor twee man en een paardenkop staat te spelen, besluit hij dat het genoeg is. Maar voor hij de gitaar goed en wel aan de wilgen hangt, gebeurt er iets wonderlijks. Tijdens een wereldwijde stroomstoring wordt Jack aangereden en als hij ontwaakt uit zijn coma blijkt de hele wereld The Beatles te zijn vergeten.

Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de 'Beatles' wel kan herinneren. Tot tranen toe geroerd zijn z'n vrienden als Jack op een terrasje terloops 'Yesterday' speelt. Sinds wanneer schrijft hij zúlke mooie liedjes? Met de kennis van alle Beatle-muziek is hij ineens relevanter dan ooit.

Yesterday is een film met muzikale hits van de Beatles en veel humor.

Kaarten in de voorverkoop gaan vanaf €10, kaarten aan de kassa kosten €15 p.p.

Vroeg buitenbioscoop
Foto's: Vroeg

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Via haar werk als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte bij diverse vakbladen in de supermarktbranche en jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad: boer-bakker-bolletje. Enkele jaren geleden keerde Anne Mieke terug naar Bakkerswereld, dat inmiddels veel meer is dan een magazine in print alleen; de online-omgeving wordt er steeds belangrijker. Op deze beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vast team vertrouwde freelancers.