Wall-printer: fotorealistische print op de muur

Wall-printer: fotorealistische print op de muur

Het bedrijf Wall-Printer.nl in Almere biedt een opvallende innovatie voor de inrichting van een winkel of lunchroom. Interieur-communicatie wordt het genoemd, deze fotorealistische print die met een mobiele lasergestuurde robot op de muur (of de vloer) wordt aangebracht.

De lasergestuurde robot van Wall-print zet fotorealistische afbeeldingen op muren, deuren of desgewenst ook vloeren. Dat gebeurt secuur onder vakkundig toezicht van een Wall-Printer-operator .

Eigen foto's

Het resultaat is prachtig om te zien. Het bedrijf beschikt zelf over een selectie van sfeerbeelden of thema’s waaruit de klant kan kiezen, maar het is ook mogelijk om eigen foto's, tekeningen of logo's aan te leveren.

Printen kan op materiaal van gips, glas, hout, beton, behang, metaal en tegels. Een afdruk is in kleur of zwart/wit en kan tot 4 meter hoog en oneindig breed.

Kenmerken

• Print rechtstreeks op de muur
• De print is geurloos, UV-vast, naadloos en steriel
• Tevens optimaal brandveilig en vlak op de wand
• De inkten zijn speciaal ontwikkeld, met een groot kleurbereik
• De print is 100% waterproof, krasbestendig en resistent tegen de meeste chemicaliën

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Via haar werk als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte hierna jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij enkele vakbladen voor de supermarktsector: boer-bakker-bolletje. Enkele jaren geleden keerde Anne Mieke terug naar Bakkerswereld, dat inmiddels meer is dan een magazine in print alleen; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op deze beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vast team vertrouwde freelancers.