Grow Recruitment
Een taartje voor moeder en de Koning: Tarte Tropézienne, met video
Een verrijkt zoet deeg dat wordt gevuld met een heerlijke luchtige vulling. Het is deze mooie combinatie van boulangerie en patisserie, verenigd in...
Een verrijkt zoet deeg dat wordt gevuld met een heerlijke luchtige vulling. Het is deze mooie combinatie van boulangerie en patisserie, verenigd in...
Het maken van een fondanttaart is arbeidsintensief. Vooral het vormgeven van fondantfiguurtjes kost veel tijd. Voor Bakkerswereld legde Lisette...
Marco Berghuis van Bakkerij Pots laat zien hoe hij paasbrood maakt. Bekijk de video en het recept in dit artikel.
Het voorjaar danst op je tong met de cheesecake meringue-gebakjes van Patisserie Leek in Beverwijk. Patissier Marlon Koning bedacht ze speciaal voor...
Desembrood is voor iedere bakker een mooie aanvulling op het assortiment. Er moet echter niet te licht gedacht worden over de productie. 'En bakkers...
Bakker Tom van Otterloo bewandelt al een aantal jaren het pad van duurzaam en lokaal bakken. In zijn open desembakkerij in Arnhem introduceert hij...
Steeds meer banketbakkers gaan met ijs aan de slag. Dat juicht Piet Tamminga van Puur Tamminga in Veenendaal van harte toe.
Een desembrood dat anders is dan andere. Dat is Pane Maggia oftewel Zwitsers brood zoals Echte Bakker Wessels in Deventer het noemt. Een broodmix van...
Het lijkt op een bonbon en heeft wat weg van een truffel. De brigadeiro is een zoete en romige lekkernij uit Brazilië met chocolade en een topping....
Maar liefst 85 procent water bevat het Wadbrood dat ze bij Elsenburg & Sebastiani Broodmakers in Amersfoort maken. (Zuur) desembroden met hoge...