Graan op het menu: brood als vleesvervanger biedt kansen
De bakker als graanbarista blijft essentieel in de een tijd waarin duurzaamheid, klimaat, mens- en diergezondheid vraagstukken zijn. Vanuit hun...
De bakker als graanbarista blijft essentieel in de een tijd waarin duurzaamheid, klimaat, mens- en diergezondheid vraagstukken zijn. Vanuit hun...
Bakkertje Deeg is de eerste bakkersklant voor Mind Your Meat. Het Naardense bedrijf dat vleesvervangers produceert, levert vegan gehakt voor...
Plantaardige eiwitten en vleesvervangers zijn niet meer zijn weg te denken. Drie jaar na de vorige editie van de vleesbeurs IFFA is dat op de...
Het is deze week Nationale Week Zonder Vlees. De week is uitgebreid met Zuivel, omdat ook Zuivel afkomstig is van dieren. Wat kan de bakkerij daarmee?
Nederlanders zijn in hun ideeën over de veehouderij veel radicaler dan zij laten zien in hun huidige gedrag, gezien de hoge vleesconsumptie....
De Free From Food Expo over verduurzaming, vega(n), gluten- en nog veel meer vrij-van-producten die consumenten (uiteindelijk) op hun bordje willen...
Aan een zijtak van de rivier de Elbe in Hamburg, direct naast de grote molen, ligt het kantoor en ontwikkelcentrum van GoodMills Innovation (GMI)....