Alles over Trending in 2021

Spronk ziet steeds meer meiden in de bakkerij

Spronk ziet steeds meer meiden in de bakkerij

'We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden', zegt Harm Spronk in het interview dat hij eind vorig jaar gaf voor de...

Trending in 2021 | KOMA: 'Duurzame ontwikkelingen in koudetechniek'

Trending in 2021 | KOMA: 'Duurzame ontwikkelingen in koudetechniek'

In de wereld van koelinstallaties zijn duurzaamheid en milieuwetgeving belangrijke onderwerpen. In 2030 moeten bijvoorbeeld in de EU synthetische...

Steeds meer bakkerijen richten zich op bezorging.

Trending in 2021 | Bakkersmaat: 'Opkomst in online bestellen'

Bakkers worden vaak overspoeld met vragen. 'Dit is op te lossen door de processen beter te stroomlijnen', zegt Johan Hartog van Kassamaat. 'Dat geeft...

Trending in 2021 | Lixero: 'Alles draait om een warme, huiselijke sfeer'

Trending in 2021 | Lixero: 'Alles draait om een warme, huiselijke...

Trends komen en gaan. Maar als het om licht gaat, is er voor veel bakkers maar één ding dat telt: licht moet een warme, huiselijke sfeer aan de zaak...

Machines zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende maten, deze Atlas is in de hoogten S, L en XL.

Trending in 2021 | Spronk: 'Maak het vak sexy voor de nieuwe...

'We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden', zegt Harm Spronk van Spronk Bakkerijmachines. 'Tegelijkertijd kiezen steeds...

Trending in 2021 | Infrashop: 'De klant wil niet meer in de rij staan wachten'

Trending in 2021 | Infrashop: 'De klant wil niet meer in de rij staan...

'Wij zien als trend dat de klant die in de rij op zijn grootbrood staat te wachten verdwijnt,' vertelt Henk van Heeringen. 'Klanten willen meer...

Foto: Shutterstock

Barry Callebaut: 'In postcorona-tijdperk ontstaan 3 typen consumenten'

Het postcorona tijdperk is de fase waarin de samenleving - met de nodige voorzichtigheid - meer vrijheid krijgt en de economie langzamerhand probeert...