
De Free From and Functional Expo vindt op 22 en 23 november voor de tiende keer plaats in Amsterdam RAI. Centraal staat de toekomst van...
De Free From and Functional Expo vindt op 22 en 23 november voor de tiende keer plaats in Amsterdam RAI. Centraal staat de toekomst van...
Het aanbod in plant-based en andere better for you-producten groeit harder dan ooit. De traditionele bakker en de banketafdeling van de supermarkt...
Een van de grootste voedingsmiddelenbeurzen van de wereld is het: de SIAL in Parijs. Er is bijna een hele hal gewijd aan bakerijproducten....
Via verpakkingskenmerken als kleur en informatie kan bij de consumenten de verwachting worden gewekt dat producten zoeter smaken. Dat blijkt uit...
Een ongelijke verdeling van suiker in een product kan een oplossing zijn voor de suikerreductie in de banketbakkerij. Uit onderzoek van de WUR blijkt...
Het Diabetes Fonds organiseert van 7 juni tot en met 13 juni voor de vierde keer de Nationale Suiker Challenge. Het doel is om minimaal 75.000...
Het Zadkine Brood & Banket College besteedt aandacht aan nieuwe productinnovaties en gezonde(re) voeding. Zo liet Dennis van Teylingen van Imkerij De...
Een goede bakker weet waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt. Daarom start HAS...
SUE, specialist in zoet zonder suiker, bezorgt vanaf nu met Trunkrs de gebakjes rechtstreeks thuis bij de consument. De SUE bites waren de afgelopen...
Ingredion Emea heeft de eerste polyolzoetstof, Eeysta® Erythritol, gelanceerd. De zoetstof stelt fabrikanten in staat om suiker te verminderen of...