FreshRecruitment
Voedingscentrum past criteria Schijf van Vijf aan: dit zijn de 5...
Het Voedingscentrum hanteert verschillende criteria om vast te stellen of een voedingsmiddel in de Schijf van Vijf valt. Het instituut stelt enkele...
Het Voedingscentrum hanteert verschillende criteria om vast te stellen of een voedingsmiddel in de Schijf van Vijf valt. Het instituut stelt enkele...
Jelle de Boer (18) is student Levensmiddelentechnologie bij Aeres MBO in Leeuwarden. Toen hij zag hoeveel reststromen er vrijkomen tijdens het...
In het Katapult-project Groene Transitie, Water, Chemie en Food bouwen bedrijven en scholen samen een proef- en demolijn waarop retourbrood tot...
Inwoners van Nederland krijgen gemiddeld minder suiker en zout binnen en meer vezels. Dit blijkt uit recent bekendgemaakte cijfers van de...
Inwoners van Nederland krijgen gemiddeld minder suiker en zout binnen en meer vezels. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van de Voedselconsumptiepeiling...
De NVB en FrieslandCampina zetten suikerreductie in gebak op de kaart. Er valt immers gezondheidswinst te behalen bij het terugdringen van...
Ontwikkelingen op de grondstoffen- en wereldmarkt kunnen ertoe leiden dat de prijzen van grondstoffen opnieuw omhoog gaan. Klimaatverandering en...
Het ware verhaal over brood, daarvoor moet je bij de vakman zijn. Een goede bakker die de bereiding van brood vanaf de basis kent. Een kenner die de...
'De economische crisis heeft een enorme impact op de grondstofprijzen, met name suiker, granen en cacao. Dit is niet alleen toe te schrijven aan de...
HAS Bedrijfsopleidingen biedt ook in 2023 een breed aanbod aan vernieuwende foodcursussen. De 10-daagse training Ingrediënten in Voedingsmiddelen...