Alles over Jurgen Koens

Jurgen Koens ontwikkelde dit millefeuille-taartje met Hollandse kers en Java-chocolade. Foto's: Bert Jansen

Het recept: exclusieve Hollandse tompouce in verrassende jas

Hoe kun je als banketbakker je klanten verrassen in de decembermaand? Volgens patissier Jurgen Koens door vooral onderscheidend te zijn en af te...

Jurgen Koens
Foto’s: Bert Jansen

Jurgen Koens ontwikkelt 'Von Dutch' - een zomers...

Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...

Geef je snel op voor de wedstrijd Beste Aardbeienslof van Nederland

Geef je snel op voor de wedstrijd Beste Aardbeienslof van Nederland

De strijd om De Beste Aardbeienslof van Nederland barst dinsdag 31 mei weer los. Wie durft er buiten de gebaande paden te gaan met een unieke...

Patissier Jurgen Koens: ‘Sta open voor nieuwe ontwikkelingen en bied je klanten producten aan vrij van  suiker, lactose en gluten.’

Bramendesserttaartje vrij van suiker, lactose en gluten

Patissier Jurgen Koens wil banketbakkers graag inspireren. Hij ontwikkelde daartoe een recept voor een bramendesserttaartje dat vrij is van suiker,...

In aanloop naar de zomer: zomerse nougatine met aardbei

In aanloop naar de zomer: zomerse nougatine met aardbei

Het zachtfruitseizoen is aangebroken. Patissier Jurgen Koens heeft diverse recepten ontwikkeld, waaronder deze nougatine met aardbei.

Sloffenkoek met aardbei

In aanloop naar de zomer: sloffenkoek met aardbei-romanoffmousse

Het zachtfruitseizoen is in opkomst. Patissier Jurgen Koens heeft daarom een recept ontwikkeld voor een sloffenkoek met aardbei.

In aanloop naar de zomer: brownie met roodfruit

In aanloop naar de zomer: brownie met roodfruit

Het zachtfruitseizoen is aangebroken. Patissier Jurgen Koens heeft diverse recepten ontwikkeld, waaronder deze brownie met crème fraîche en roodfruit.

Ruben Koelman is de winnaar van de wedstrijd om de beste aardbeienslof. Hidde de Brabander maakt dit via een online-verbinding bekend.

Ruben Koelman maakt beste aardbeienslof van Nederland

Ruben Koelman (18) van banketbakkerij Wim Koelman Brood-Bakket-Bonbons uit Heemskerk heeft de beste aardbeienslof van Nederland 2021 gemaakt. Joost...

In aanloop naar de zomer: de zachtfruit-eclair

In aanloop naar de zomer: de zachtfruit-eclair

Het zachtfruitseizoen is in opkomst. Patissier Jurgen Koens heeft daarom een recept ontwikkeld voor een eclair met aardbeien. Deze variant van het...