Alles over Jurgen Koens

Het recept: exclusieve Hollandse tompouce in verrassende jas
Hoe kun je als banketbakker je klanten verrassen in de decembermaand? Volgens patissier Jurgen Koens door vooral onderscheidend te zijn en af te...

Jurgen Koens ontwikkelt 'Von Dutch' - een zomers...
Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...

Geef je snel op voor de wedstrijd Beste Aardbeienslof van Nederland
De strijd om De Beste Aardbeienslof van Nederland barst dinsdag 31 mei weer los. Wie durft er buiten de gebaande paden te gaan met een unieke...

Bramendesserttaartje vrij van suiker, lactose en gluten
Patissier Jurgen Koens wil banketbakkers graag inspireren. Hij ontwikkelde daartoe een recept voor een bramendesserttaartje dat vrij is van suiker,...

In aanloop naar de zomer: zomerse nougatine met aardbei
Het zachtfruitseizoen is aangebroken. Patissier Jurgen Koens heeft diverse recepten ontwikkeld, waaronder deze nougatine met aardbei.

In aanloop naar de zomer: sloffenkoek met aardbei-romanoffmousse
Het zachtfruitseizoen is in opkomst. Patissier Jurgen Koens heeft daarom een recept ontwikkeld voor een sloffenkoek met aardbei.

In aanloop naar de zomer: brownie met roodfruit
Het zachtfruitseizoen is aangebroken. Patissier Jurgen Koens heeft diverse recepten ontwikkeld, waaronder deze brownie met crème fraîche en roodfruit.

Ruben Koelman maakt beste aardbeienslof van Nederland
Ruben Koelman (18) van banketbakkerij Wim Koelman Brood-Bakket-Bonbons uit Heemskerk heeft de beste aardbeienslof van Nederland 2021 gemaakt. Joost...

In aanloop naar de zomer: de zachtfruit-eclair
Het zachtfruitseizoen is in opkomst. Patissier Jurgen Koens heeft daarom een recept ontwikkeld voor een eclair met aardbeien. Deze variant van het...