Grow Recruitment
Stijging aantal bezoekers Horecava 2020
Op de 64e editie van de Horecava, die vorige week maandag tot en met donderdag plaatsvond, werd in totaal door 75.000 foodservice professionals...
Op de 64e editie van de Horecava, die vorige week maandag tot en met donderdag plaatsvond, werd in totaal door 75.000 foodservice professionals...
De winnaars van de 'Foodservice Award 2020' zijn bekend. Brownies&downieS is, met een 8,14 als eindcijfer, tot het favorietste foodservicebedrijf van...
In de RAI Amsterdam is gisteren de 64e editie van Horecava van start gegaan. Deze editie staat vooral in het teken van voedselverspilling, veggie &...
De Horecava 2020 in de RAI Amsterdam duurt nog tot en met donderdag. Deze 64e editie staat vooral in het teken van het tegengaan voedselverspilling,...
De strijd om het maagaandeel is in 10 jaar tijd sterk veranderd. Het is één van de ontwikkelingen waar het FSIN Brunchcongres, gehouden op dinsdag 14...
Beko biedt op de Horecava 2020 in Amsterdam 'De zoete sensatie' aan. In het totaalconcept voor de horeca zijn de takken Techniek, Verpakking en...
Bakery Institute in Zaandam wil brood definitief op de kaart zetten en biedt chefs in de horeca daarom een tweedaagse Masterclass Boulangerie aan....
Moon's Bakery is een start-up van studentes Monica van Nieuwkoop en Karlijn Bruijs, die het vegan koffiekoekje Share Me hebben ontwikkeld. Met het...
De Food Waste Challenge heeft in totaal €757.775 euro en 75.240 kilo aan besparing opgeleverd door de deelnemers. Dat is bekendgemaakt tijdens de...
Bakkersgrondstof is voor De Tweede Jeugd in Amsterdam begonnen met de productie van desembrood op basis van overtollig brood. Bakkersgrondstof werkt...