
Hoe passen banket en gebak in het thema van dit novembernummer van Bakkerswereld: de gezondere bakkerij? De bakkerij als een van de...
Hoe passen banket en gebak in het thema van dit novembernummer van Bakkerswereld: de gezondere bakkerij? De bakkerij als een van de...
Bakkerij Gorthuis viert op zaterdag 1 oktober het 101-jarig bestaan. Voor deze heugelijke gebeurtenis heeft bakker Peter Gorthuis een nieuw gebakje...
Ondernemers die een hulpactie op touw willen zetten voor Oekraïne, kunnen via de site van Bakkerij Support gratis het logo voor schildjes op gebak...
Diverse bakkers in ons land hebben ingespeeld op het wereldkampioenschap van Max Verstappen. Banketbakkerij Gustaaf bakte op verzoek van klanten een...
Een automatiek met gekoeld vers gebak, waar mensen spontaan om acht uur ’s avonds nog even wat lekkers voor bij de koffie kunnen halen. Bakker Sjon...
Cynthia van der Giessen, eigenaar van Rubia patisserie in Deventer, wil de medewerkers van de geestelijke gezondheidszorgorganisatie Brinkgreven...
Hema wordt op 4 november 95 jaar en pakt dat promotioneel op deze manier aan.
Het blauwe goud is weer volop beschikbaar, meldt Prestige Fruit. Hoewel het besje tegenwoordig jaarrond verkrijgbaar is, start het Nederlandse...
Het zachtfruitseizoen is aangebroken. Patissier Jurgen Koens heeft diverse recepten ontwikkeld, waaronder deze nougatine met aardbei.
Het zachtfruitseizoen is in opkomst. Patissier Jurgen Koens heeft daarom een recept ontwikkeld voor een sloffenkoek met aardbei.