Alles over de bakkerij

Watersnood Limburg: 'Als we geen euro krijgen van de verzekering, is...
Na dagen van zware regenval werd Limburg half juli getroffen door de verwoestende gevolgen: er voltrok zich een watersnoodramp. Deze trof ook bakkers...

Beko Techniek introduceert nieuwe zakkensluiter
Beko Techniek introduceert in samenwerking met broodsnijmachines.nl de nieuwe ClipClose 1250, een compacte zakkensluiter met een automatisch...

Talent
De jeugd van tegenwoordig, altijd een leuke kreet. In de jaren 60 vonden ze de jeugd ook vreemd. En iedereen die toen jong was, vindt nu ook weer...

Blijf een leerling
Dat wij ondernemers veel ballen hoog houden weten we nu wel. Ook weten en kunnen we veel. Ik kan ook veel niet.

Anna ten Broeke maakt Achterhoeks pompoenbrood van lokale granen
Van bakker tot akker. Samenwerking in de lokale keten is de trend van dit moment. Net als het verwerken van oude granen. Dat is koren op de molen van...

Werkgevers zijn ook mensen
Als mkb-ondernemer heb je niet overal aparte afdelingen voor. Je doet bijna alles zelf. De werkdagen zijn lang, maar als je leuk werk hebt is dat...

Gezond blijven in virustijdperk? Bisschopsmolen roept op tot slow food
De Bisschopsmolen in Maastricht roept consumenten en producenten op te kiezen voor slow food: voeding die is geteeld en bereid volgens de wetten én...

Vrouwendag
Ik werkte aan de actieplanning en zag dat het bijna vrouwendag is. Op 8 maart voor wie het interesseert. Ergens maakt mij dat altijd een beetje boos....

Gloednieuwe Hein Ecostone rotatieoven - hoe vader en zoon Strampel...
Vader Marco (60) en zoon Christiaan (36) Strampel zaten met hun bakkerij in Steenwijk aan de top van hun mogelijkheden, dus namen ze in oktober 2019...

10 jaar Bakery Institute: zoveel nieuwe bakkers leverde dat op
Tien jaar na de opening van het Bakery Institute ontving Henk van der Ploeg op 17 februari 2021 zijn diploma. Een feestelijk moment voor hem en voor...