Alles over Silowacht

Foto: Royal Kaak

Nieuwe directie en verdere integratie Kaak Silos & Dosing / Silowacht

Met de verdere integratie van Silowacht binnen Royal Kaak en de ingezette transitie naar Royal Kaak Silos & Dosing heeft per 1 januari een wijziging...

Silowacht en Onprove lanceren optimalisatie-software voor bakkerijen

Silowacht en Onprove lanceren optimalisatie-software voor bakkerijen

Onprove en Silowacht lanceren het softwareprogramma DPS NxT om doseerprocessen in bakkerijen te optimaliseren. De nieuwe software ondersteunt de...

De Kaak Group heeft haar expertise verstevigd met de overname van Silowacht. Foto: Kaak Group

Kaak Group: 'Volop inspelen op vraag naar langere voorrijs'

De Kaak Group heeft haar expertise verstevigd met de overname van Silowacht. 'Er komt steeds meer vraag naar een langere voorrijs', legt Aart-Jan...

Kaak Group breidt expertise uit met Silowacht

Kaak Group breidt expertise uit met Silowacht

De Kaak Groep in Nieuwkuijk verstevigt haar expertise met Silowacht uit Zwolle. De uitbreiding past in de missie 'Van silo tot truck', waarmee de...

Het is zover: de verhuizing van Hartog's Volkoren bakkerij

Het is zover: de verhuizing van Hartog's Volkoren bakkerij

Na een ruime en gedegen voorbereiding, die in 2018 begon, is het zover: de verhuizing van Hartog's Volkoren bakkerij te Amsterdam. Een artikel van...

Ton Hoogendam van H2 (links) en Jules Plevier ondertekenen het overnamecontract.

Foto: Silowacht

Silowacht en H2 Automatisering gaan samen verder

Silowacht en H2 Automatisering gaan samen. Voor bakkerijen die werken met de besturingssystemen van H2 is hiermee de continuïteit voor het onderhoud...

Silowacht toont de voordelen van voordegen

Silowacht toont de voordelen van voordegen

Silowacht toont belangstellenden tijdens Bakkersvak de voordelen van voordegen. 'DIOSNA Vorteig', voorheen IsernHäger, is de pionier op het gebied...

De workshopdeelnemers testen het maken van kook- en aromastukken in het Kiemcentrum van Koopmans Meel in Leeuwarden.
Foto’s: Anne van der Woude.

Kiemsessie Kookstukken verbluft deelnemers

Door zaden puur te behandelen, kun je als bakker hét verschil maken. Dat was de boodschap tijdens de kiemsessie Kookstukken, die dinsdag 12 februari...

De cursisten van de eerste lichting 'Werken met kookstukken'.
Foto: BI

Update: Bakery Institute geeft vervolg aan cursus Kookstukken

Het Bakery Institute in Zaandam geeft in 2019 een vervolg aan de cursus Werken met kookstukken. De training op 18 en 19 maart is inmiddels...

De aromaketel van Harry van Kraaij heeft een inhoud van 300 liter. Foto's: Koos Groenewold

Bakkerij 't Kraayennest schaft aromaketel van Silowacht aan

Bakkerij 't Kraayennest in Nijmegen investeerde onlangs in een aromaketel voor het maken van kook- en aromastukken. Dit levert volgens Harry van...