Alles over Dawn Foods

De Paaspouce. Foto: Zeelandia

Van Paaspouce tot Avocadoslof: dit zijn dé trendy paasrecepten

Paaspouce, Yuzu-gebakjes, fris smakende Oranjebrilletjes en hartige snacks. Dit zijn allemaal trendy lekkernijen waarmee bakkers zich dit jaar...

Foto: Sonneveld

6 tips om je paasomzet verder te verhogen

Net als Kerst is ook Pasen een belangrijke omzetmaker voor de bakker. Zorg ervoor dat je geen omzet mist. Met deze zes tips kun je klanten optimaal...

Steven Verweij, President Dawn Foods Europe & AMEAP.  Foto: Kristel van Dijk Photography

Baas Dawn Foods in z'n nopjes met Steensma: meer bakkers in Nederland...

Dawn heeft de ambitie om te groeien in de Europese markt. De overname van Royal Steensma draagt daaraan bij, zegt Steven Verweij, President Dawn...

Dawn Foods neemt Royal Steensma over

Dawn Foods neemt Royal Steensma over

Dawn Foods heeft Royal Steensma overgenomen. De overname omvat vier productiefabrieken in Nederland, een productiefaciliteit in Thailand en een...

Foto: Dawn Foods

Met deze paastrends wind je de klant in 2024 om je vinger

Pasen en genieten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is hét moment extra uit te pakken met je assortiment. Bakkerswereld zet dé vijf...

Wouter Staal

Wouter Staal (YB) adviseert bakkers over plantaardig assortiment:...

Met YB (voorheen Yoghurt Barn) heeft Wouter Staal de overstap naar een volledig plantaardig assortiment gemaakt. Naast de verkoop van zijn...

De twee Plantastic Pastry-sessies van Dawn Foods zijn door veertig ambachtelijke bakkers. Foto: Dawn Foods

Inspiratiesessies Plantastic Pastry: 'Starten met plantaardig is...

Dawn Foods organiseerde onlangs vegan inspiratiesessies onder de naam Plantastic Pastry, waarbij veertig ambachtelijke bakkers volop werden...

Vandemoortele: 'Ideaal is dat de bakker de cake per portie kan ontdooien.' Foto’s: Yves De Groote

Broodway België jaagt creativiteit aan met concepten voor bakkers

Op Broodway, 24 tot en 27 september in Kortrijk België, valt op dat exposanten op de beursvloer nieuwe concepten voor bakkers presenteren. Ze willen...

Viva Magenta Dome taart Foto: Bakels Senior

Omzet tijdens de feestdagen verhogen? Dat kan met deze recepten

Met het decemberassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek, maar daarnaast vinden klanten...

Pistache Tree: kleine kerstboompjes met vanille, fruit en pistache. Foto: Zeelandia

Speel in op deze 5 trends en maak je feestdagenassortiment extra...

Vanwege de fors gestegen kosten voor het dagelijkse leven letten consumenten extra op hun uitgaven. Daardoor is het voor de ambachtelijke bakkers...