Nieuwe hype? Giel Vermeulen ontwerpt Sausage-donut
Giel Vermeulen van Bakkertje Deeg uit Heusden is winnaar van 'Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022'. Hij bedacht er een smakelijk en goed...
Giel Vermeulen van Bakkertje Deeg uit Heusden is winnaar van 'Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022'. Hij bedacht er een smakelijk en goed...
Denk je aan december, dan denk je aan amandelspijs. Daarom is deze kerstcroissant goed gevuld met amandelspijs van wat grovere amandelen voor een...
De combinatie van deze malse, zoete brioche met spijs erin en de kruidige, gestoofde peren maken dit product tot een wintersucces. Ook tijdens de...
Het sesam-noten-spekbrood is een heerlijk hartig brood dat bij elke maaltijd gegeten kan worden. Het recept is van de hand van Niek van Waarde...
Het Boulangerie Team (BT) ontwikkelde begin dit jaar diverse recepten voor deelname aan de International Bakery Cup in Italië. Ditmaal de...
Dominique Planchot en Pierre Nury lieten begin augustus in Nederland zien hoe je eenvoudig brood maakt. De werkwijze van deze Ambassadeurs du Pain:...
Het koffiebroodje is een Nederlandse klassieker. Voor de International Bakery Cup 2023 koos het Boulangerie Team om de smaak en uitstraling ervan te...
Suranga Kellaert ontwikkelde voor zijn deelname aan de International Bakery Cup 2023 een verrassende variant: Gerookt zadenbrood. Het past goed bij...
Pizza! Van het Boulangerie Team, gemaakt naar origineel Italiaans recept in het hol van de leeuw. Want daar moet je zijn voor kennis over de ultieme...
'Calories don't count on the weekends.' En dat is misschien maar beter ook met deze hartige quiche. Rijkelijk gevuld met vers gesneden groenten,...