Bakkersvak

Alles over Bakkersvak
Bakkersvak

BakkerijMonitor

Alles over BakkerijMonitor
BakkerijMonitor

Bedrijfsvoering

Jan Buitelaar is de man achter Resultplus in Bodegraven. Vanuit de dagelijkse praktijk is hij in staat eventuele problemen binnen de bedrijfsvoering te onderkennen en verbeteringen aan te dragen. De exploitatie van een bakkerij kent daarbij voor hem geen geheimen. Lees hier de artikelen die Buitelaar hierover voor Bakkerswereld schrijft.
Bedrijfsvoering

Criminaliteit

Alles over Criminaliteit
Criminaliteit

Allergenen

Allerwat? Allergenen. Vanaf 13 december 2014 wordt een nieuwe Europese allergenenwetgeving van kracht. De bakkerij moet hier aan voldoen en informatie geven aan gasten over de aanwezigheid van veertien allergenen in onverpakte producten. Bakkerswereld geeft in dit dossier informatie over allergenen, voedselallergie, de wetgeving en hoe je aan de slag gaat met deze materie. Het dossier allergenen bevat tips en video’s.
Allergenen

Bedrijfsoverdracht

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met de opvolging of overdracht van zijn onderneming. Praktijk en ervaring leren dat ook bakkers niet vroeg genoeg kunnen beginnen met de planning hiervan. In een overdrachtproces zijn vier fases te onderscheiden: de oriëntatiefase en de voorbereidingsfase, die elkaar vaak overlappen, en de overdrachtsfase en de invoeringsfase. In dit dossier wordt in samenwerking met Flynth Adviseurs & Accountants nader op deze vier fases ingegaan.
Bedrijfsoverdracht