
Dutch Pastry Team viert jubelfeest op Dag van het Ambacht
Het Dutch Pastry Team viert begin 2024 zijn 25-jarig bestaan. Dat gebeurt op de Dag van het Ambacht in de Evenementenhal in Gorinchem. Bezoekers...

Bakkers kunnen vragen indienen voor Dag van het Ambacht
De Dag van het Ambacht in Gorinchem staat in het teken van glutenvrij en vegan, een onderwerp waarop de Bakkersvak en IJs-Vak vorig jaar al inzetten....

Bakkerswereld nummer 02 2023
In dit nummer veel info over verkoop in de winkel en online, een mooie repo over carrièreswitcher Natalie Penders. En een nabeschouwing van de...

Bakels lanceert vegan assortiment: 'De weerstand is weg'
Onder het motto 'Nu echt lekker' presenteerde Bakels Senior op Bakkersvak hun vegan assortiment: bavarois, spongecake en cake. Een vegan gele room...

IJs-Vak als opwarmertje voor het voorjaar: winnaars en de nieuwe...
De IJs-Vak heeft volop inspiratie gegeven richting voorjaar. In dit bericht winnende creaties van de ijsbereiders op de beurs, hoe je kunt verrassen...

Girlpower: Beste Bonbon van Nederland komt van Femke, citrus voert de...
De volgende editie van de wedstrijd om De Beste Bonbon van Nederland in 2024 wordt een speciale. Niet alleen komt de nieuwe bonbon-mal van de hand...

Bakkers weer met opgeruimd gezicht naar de Bakkersvak: 'scherpe...
Na een aantal pittige maanden in de bakkerijsector lijken de scherpste randjes er een beetje af. Tenminste, als je dat mag afmeten aan de sfeer die...

Column Ivo van Dijkhuizen: 'Invulling geven aan nuttig partnership op...
Bakkersvak in Gorinchem is aanstaande. Tijd voor brood- en banketbakkers, ijsmakers, ondernemers en allerhande foodliefhebbers om daar begin maart...

Waarom Bakkersvak 2023 meer dan ooit een bezoek waard is: praktische...
Bakkersvak 2023 is vandaag haar tweede dag ingegaan. De beurs is zondag druk bezocht, getuige de beursvloer en een volle parkeerplaats. 'We zien dat...