7 Beko Bedrijven behalen hoogste certificering voor voedselveiligheid en kwaliteit

7 Beko Bedrijven behalen hoogste certificering voor voedselveiligheid en kwaliteit
Beko Verpakkingen is één van de Beko bedrijven die de certificering hebben behaald. Foto: Koos Groenewold

De bedrijven die vallen onder Beko Coöperatie hebben alle zeven de hoogst haalbare certificering voor voedselveiligheid en kwaliteit behaald.

Mijlpaal

'Als bakkerscoöperatie zijn wij verheugd dat maar liefst 7 van onze gecertificeerde bedrijven de hoogst haalbare BRC-certificering voor voedselveiligheid en kwaliteit hebben behaald. Dit uitzonderlijke resultaat markeert een mijlpaal in ons streven naar voortdurende verbetering en kwaliteitsservice', zegt Pieter Lemstra, directeur Operations Beko Groothandel. 'Kwaliteit staat bij de Beko bedrijven hoog in het vaandel. De AA+ status is een resultaat waar wij trots op zijn.'

Nauwe band met onze leden en klanten

Met de missie om kennis en ervaring te bundelen vanuit het hele land en deze op regionaal en zelfs op individueel niveau te delen, streeft Beko als totale organisatie steeds naar een nauwe band met haar leden en klanten, zegt Lemstra. 'Onze dochterondernemingen, Beko Groothandel, Beko Techniek, Beko Advies, Stolp International en Beko Verpakkingen zorgen ervoor dat elke bakker, groot of klein, een brood- en banketspecialist, in de Beko-organisatie het ideale verlengstuk van hun onderneming vindt. Ook op het gebied van kwaliteit.

De behaalde BRC-certificering geeft aan dat Beko bedrijven zich inzetten voor voedselveiligheid, risicobeheersing en continuïteit.