Futuremakers organiseert 4 Meet&Match-sessies voor studenten en bedrijfsleven

Futuremakers organiseert 4 Meet&Match-sessies voor studenten en bedrijfsleven

Het event Futuremakers vindt in oktober 4 keer plaats, op 4 verschillende locaties. Het Meet&Match-event brengt bedrijfsleven en onderwijs samen met als doel stage- en werkplekken op elkaar af te stemmen.

De aanleiding voor het reizende event Futuremakers laat zich raden: in de huidige, krappe arbeidsmarkt is het lastig om talent te vinden en te behouden. Hoe kom je écht in contact met enthousiaste jongeren?

Relaxte sfeer

Futuremakers is volgens de organisatoren hét relaxte matchingevent voor de bakkerij en voedingsindustrie. ‘Studenten en werkzoekenden vinden er hun match met mooie bedrijven uit hun regio. Regel samen op een leuke, laagdrempelige manier die stageplek, dat onderzoeksproject of die baan.’

Regel samen op een laagdrempelige manier die stageplek, dat onderzoeksproject of die baan”

Op het event Futuremakers ontmoeten werkgevers volgens de organisatie in één dag zo’n 150 studenten en werkzoekenden die graag gematcht worden. ‘Wij zorgen ervoor dat jullie op een leuke en laagdrempelige manier met elkaar in gesprek raken en samen kijken wat jullie aan elkaar hebben. Deze dag levert jullie dus veel op.’

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte daarna jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij diverse vakbladen voor de supermarktsector: boer-bakker-bolletje. Haar 'roots' hervond Anne Mieke bij Bakkerswereld, dat inmiddels veel meer is dan een magazine in print; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op de beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vertrouwd team freelancers.