Grow Recruitment
Spronk ziet steeds meer meiden in de bakkerij
'We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden', zegt Harm Spronk in het interview dat hij eind vorig jaar gaf voor de...
'We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden', zegt Harm Spronk in het interview dat hij eind vorig jaar gaf voor de...
In de wereld van koelinstallaties zijn duurzaamheid en milieuwetgeving belangrijke onderwerpen. In 2030 moeten bijvoorbeeld in de EU synthetische...
Bakkers worden vaak overspoeld met vragen. 'Dit is op te lossen door de processen beter te stroomlijnen', zegt Johan Hartog van Kassamaat. 'Dat geeft...
De afgelopen jaren zijn er diverse publicaties en berichten op de sociale media verschenen waarin wordt gesuggereerd dat de consumptie van...
Bananenbrood scale-up Sunt gaat verder onder de naam Bakers & Bananas. 'We merken dat 'de mega gezonde trend' een beetje over is', vertelt...
Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseert Pizza Profs opnieuw het Pizza Inspiratie Event. Het programma biedt onder meer demonstraties...
De Nederlandse tak van donutketen Dunkin' is failliet. Dat bevestigt mede-eigenaar Roberto Fava aan persbureau ANP. Het bedrijf heeft zelf het...
Bakker Jan-Aart Schuld experimenteert al jaren met koolhydraatarme broden. Sinds juni verkoopt Bakkerij Schuld een brood met PowerFlour in de...
Het aanbieden van kleinere porties biedt diverse kansen. Hiermee kun je het feestdagenassortiment nóg aantrekkelijk maken voor klanten die bewust met...
Ondernemers zijn continu in beweging, altijd op zoek naar nieuwe kansen om hun afzet en omzet te vergroten. Dit geldt ook voor de nieuwe bakkers,...
De kerststol is de klassieker die niet mag ontbreken in het decemberassortiment. Hoewel de reguliere stol het populairst is, zijn er ook trends...
Bakker Bart heeft haar winkelconcept vernieuwd. De eerste vestiging met de nieuwe uitstraling wordt op 1 oktober geopend in Kampen. In het concept...
Leonidas wil kwaliteitschocolade voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is de permanente collectie onlangs uitgebreid met vier vegan bonbons met...
De nieuwe, eenjarige vakopleiding Vegan Patisserie van het ROC van Amsterdam is genomineerd voor de Vegan Awards in de categorie Educatie &...
Revyve is vooral bekend van de eivervanger op basis van de reststroom brouwersgist. Deze bevat echter sporen van gluten. Foodbedrijven vroegen om een...