
Spronk ziet steeds meer meiden in de bakkerij
‘We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden’, zegt Harm Spronk in het interview dat hij eind vorig jaar gaf voor de...
‘We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden’, zegt Harm Spronk in het interview dat hij eind vorig jaar gaf voor de...
In de wereld van koelinstallaties zijn duurzaamheid en milieuwetgeving belangrijke onderwerpen. In 2030 moeten bijvoorbeeld in de EU synthetische...
Bakkers worden vaak overspoeld met vragen. ‘Dit is op te lossen door de processen beter te stroomlijnen’, zegt Johan Hartog van Kassamaat. ‘Dat geeft...
De bakkerijbranche is volop in beweging, maar met alles wat er speelt rond grondstofprijzen, energie en personeel, is het voor een bakkerijondernemer...
Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten en vooral het ei staat in de...
Duurzaamheid, vegan, vleesvervangers, kleinere porties, minder suiker en minder vet. Het zijn belangrijke trends die de Horecava 2023 liet zien....
Duurzaamheid, vegan, vleesvervangers, kleinere porties, minder suiker, minder vet, slim produceren, halffabrikaten inkopen om personeelstekort op te...
In 2023 wil ruim één op de drie Nederlanders (35%) meer vegan eten. Voor 15 procent van de Nederlanders met goede voornemens is het jaar...
SIGEP keert van 21 tot en met 25 januari terug in Rimini Exo Center. Meer dan duizend exposerende merken nemen deel aan de 44e editie van ‘The Dolce...
Tijdens de tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak, die op 5, 6 en 7 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchen worden gehouden, wordt op de beursvloer...
Het assortiment van veel bakkers in Nederland is te groot. Daarover zijn de meeste bakkerijondernemers het wel met me eens. Waarover ik vaak van...
Faryel Bhailal, eigenaresse van de Amsterdam Cupcake Company, wil ambitieuze vrouwen, met een overvolle agenda, aan het bakken krijgen. Dat doet ze...
Zero Carb Company heeft samen met bakkerij Wiltink en Top bv een brood zonder koolhydraten ontwikkeld. Ceo Rioel Orsel: ‘Wij schatten in dat met name...
De uitdaging om de consument voor je te winnen, is er altijd. Met de stijgende prijzen en bewustwordende klanten, is die uitdaging groter dan ooit,...
We keren aankomende feestdagen terug naar de basis van desserts. Meer intieme festiviteiten met een vermindering van de consumptie, wordt...