
Bij HAS Green Academy blijft er vraag naar bekende en nieuwe food cursussen en workshops. Daar speelt het opleidingsinstituut graag op in! Daarom...
Bij HAS Green Academy blijft er vraag naar bekende en nieuwe food cursussen en workshops. Daar speelt het opleidingsinstituut graag op in! Daarom...
Tijdens workshops merkte bakker Roel Peeters, eigenaar van Bakker Peeters in Kessel, dat deelnemers het best lastig vonden om een goed vlaaideeg te...
Google biedt vanaf 18 oktober in samenwerking met onder meer de brancheorganisatie NBOV speciale workshops, masterclasses en coaching sessies aan...
Vaba St-Aubertuscentrum verzorgt een demonstratie met Sébastien Trudelle, eigenaar van Smores Pastry & Chocolate in Maastricht. De demonstratie vindt...
Een ongelijke verdeling van suiker in een product kan een oplossing zijn voor de suikerreductie in de banketbakkerij. Uit onderzoek van de WUR blijkt...
De NBOV en Google werken samen om de digitale vaardigheden van ondernemers te stimuleren. Online ondernemen is immers niet meer weg te denken in de...
Het Zadkine Brood & Banket College besteedt aandacht aan nieuwe productinnovaties en gezonde(re) voeding. Zo liet Dennis van Teylingen van Imkerij De...
Burgemeester Depla van Breda heeft officieel de nieuwe locatie van de bakkersopleiding van Curio geopend. Dat deed hij samen met Meester-Patissier...
HAS Bedrijfsopleidingen Food heeft nieuwe cursussen op het programma staan. Het gaat om cursussen levensmiddelenchemie, een kennismaking met de...
Marti Orbak Software organiseert samen met Bakkerij Support een actieve workshop waarin ondernemers zelf leren om perfecte productfoto's te maken...