• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten

Alles over Top Bakkers

Paul van Rossum: 'We hebben een duidelijke keuze gemaakt in wie en wat we willen zijn, namelijk: de bakker op de hoek. Dat betekent géén belegde broodjes, géén koffie, maar vooral brood en banket.'

Paul van Rossum, ’t Kraayennest: 'Blijven innoveren om positie als...

Duidelijke keuzes maken en hierop blijven innoveren. Dat is waar Bakkerij 't Kraayennest in Nijmegen op inzet als het gaat om assortimentsbeheer. De...

't Kraayennest introduceert Romeinenbrood.

Dit is waarom ’t Kraayennest clean-label Romeinenbrood maakt

Bakkerij ’t Kraayennest duikt dieper in de granen, met cleanlabel Romeinenbrood. Daarmee timmert de Nijmeegse Top Bakker verder aan de weg van...

Patrick Tissen

Waarom De Bakkers Combinatie kiest voor de Federatie

Op de Horecava sprak Bakkerswereld onder meer de directeur van De Bakkers Combinatie over aansluiting bij de Federatie voor de Nederlandse Bakkerij...

Redefine Meat is overall winnaar geworden van de Horecava Innovation Award.

Circulair brood en Nederlandse kweekvanille leggen het af tegen...

De twee kanshebbers voor de Horecava Innovation Award 2023, die vanuit de (banket)bakker interessant zijn , moeten zich tevreden stellen met hun...

Twee nominaties voor Circulair Brood van Top Bakkers

Twee nominaties voor Circulair Brood van Top Bakkers

Top Bakkers is met Circulair Brood twee keer genomineerd voor de Horecava Innovation Awards 2023, namelijk voor de categorie Food & Beverage en voor...

Top Bakkers neemt belang in Doorb: extra manier om klant te bedienen

Top Bakkers neemt belang in Doorb: extra manier om klant te bedienen

Top Bakkers heeft een minderheidsbelang genomen in Doorb, hét bestel- en bezorgplatform voor lokaal ambachtelijk brood. De deelneming past binnen de...

Kor Schreuder in het item bij RTL.

Energiekosten rijzen pan uit bij bakker Kor Schreuder

Bakker Kor Schreuder ziet zijn energiekosten enorm stijgen. In een item met RTL 4 vraagt hij zich af hoe lang dit vol te houden is. Redenen voor de...

Bakkerij Schreuder uit Uddel is Top Bakker van het jaar

Bakkerij Schreuder uit Uddel is Top Bakker van het jaar

Bakkerij Schreuder uit Uddel is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2022. Tweede werd Bakkerij Pot uit Barendrecht en derde werd Bakkerij van Doorn...

Nieuw bakkerijmanifest zet stevig in op arbeid en imago

Nieuw bakkerijmanifest zet stevig in op arbeid en imago

In februari 2021 ondertekenden vijf grote branchepartijen met ledenvertegenwoordiging een nieuw manifest om de branche stevig in het zadel te zetten....

Bakkerij Koenen uit het Gelderse Westervoort mag zich een jaarlang Top Bakker van het Jaar noemen. Foto: Top Bakker

Bakkerij Koenen is Top Bakker van het Jaar

Bakkerij Koenen uit het Gelderse Westervoort mag zich een jaar lang Top Bakker van het Jaar noemen. Een verdienstelijke tweede plaats was er voor...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Uitgelicht

  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen