Grow Recruitment
Rijping in mergelgrot geeft Belgisch-Limburgse vlaai wel heel eigen...
Patisserie Smets, net over de grens bij Maastricht in Belgisch Limburg, staat in de verre omgeving bekend om zijn Limburgse rijstevlaai. Door de...
Patisserie Smets, net over de grens bij Maastricht in Belgisch Limburg, staat in de verre omgeving bekend om zijn Limburgse rijstevlaai. Door de...
Smaak is een meetbaar begrip waar ambachtelijke brood- en banketbakkers veel meer uit zouden kunnen halen. Dat vindt Peter Klosse, die op uitnodiging...
Het Genootschap voor de Bakkerij en Bakery Nexus openen het nieuwe jaar op 22 januari 2024 met een bijzonder smakelijk netwerkevent. Het event is ook...
De bak- en smaakproeven met nieuwe zoutsamenstellingen voor brood zijn woensdag 4 oktober een tweede ronde ingegaan. De proeven zijn de opmaat naar...
Hoe passen banket en gebak in het thema van dit novembernummer van Bakkerswereld: de gezondere bakkerij? De bakkerij als een van de...
Om het bakkersvak aantrekkelijk te houden en een goede werkgever te zijn, moet je zorgen dat je mensen plezier houden in hun werk en kun je niet té...
Waarom is de oranjekoek van Bakker Ypma zo lekker? Waarom vindt ons gezin een zacht, wit bolletje met gebakken ei zo lekker? Waarom smaakt stokbrood...
Bakkerij Vooges mag drieduizend oranje tompoucen maken voor de bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen in Amstelveen.
Door ontwikkelingen als personeelsbezetting, kostprijs en consumentenwensen is het gebruik van bake-off en make-off producten ongekend populair. Met...
Een ongelijke verdeling van suiker in een product kan een oplossing zijn voor de suikerreductie in de banketbakkerij. Uit onderzoek van de WUR blijkt...