
Dré Eversteijn maakt een laagsuikerhoudende longueur: ontmoet de...
Hoe passen banket en gebak in het thema van dit novembernummer van Bakkerswereld: de gezondere bakkerij? De bakkerij als een van de...
Hoe passen banket en gebak in het thema van dit novembernummer van Bakkerswereld: de gezondere bakkerij? De bakkerij als een van de...
Om het bakkersvak aantrekkelijk te houden en een goede werkgever te zijn, moet je zorgen dat je mensen plezier houden in hun werk en kun je niet té...
Waarom is de oranjekoek van Bakker Ypma zo lekker? Waarom vindt ons gezin een zacht, wit bolletje met gebakken ei zo lekker? Waarom smaakt stokbrood...
Bakkerij Vooges mag drieduizend oranje tompoucen maken voor de bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen in Amstelveen.
Door ontwikkelingen als personeelsbezetting, kostprijs en consumentenwensen is het gebruik van bake-off en make-off producten ongekend populair. Met...
Een ongelijke verdeling van suiker in een product kan een oplossing zijn voor de suikerreductie in de banketbakkerij. Uit onderzoek van de WUR blijkt...
Er is een verlangen naar herstel en welzijn, zegt Matteo Figura, directeur Foodservice Italia van de NPD Group. ‘Het concept is: 'ik verdien iets...
Carlz introduceert De Veluwse Bal als nieuwkomer in serie De Nederlandse Bal. Een exclusieve, handgemaakte bonbonbal op basis van advocaat gemaakt...
Op de plek waar de Bossche Bol – de Sjekladebol- bijna 120 jaar geleden is geboren, ziet het eerste en enige échte Bossche IJsje het levenslicht....
Als ik begin mei over het Appeldijkje in de West-Betuwe fiets, besef ik hoe rijk wij mensen zijn. Kunnen zijn in elk geval.