Grow Recruitment
Bakkers over ondergewaardeerde rogge: eenvoudige verwerking, goede...
Bakery Institute merkt dat rogge zwaar ondergewaardeerd wordt en te weinig liefhebbers kent. Tijdens het event Rye High vertelden bakkers over hun...
Bakery Institute merkt dat rogge zwaar ondergewaardeerd wordt en te weinig liefhebbers kent. Tijdens het event Rye High vertelden bakkers over hun...
Borgesius Holding BV en Albert Heijn waarschuwen voor Streeckgenoten Sterre Rogge. Door een fout in de productie is het etiket van Streeckgenoten...
Televisie-kok Rudolph van Veen gaat voor zijn programma 'Rudolph's Bakery: De Bakfiets' in iedere provincie op zoek naar streekproducten uit de...
Bakker Wander Schotanus uit Twijzelerheide heeft voor de tweede keer de productverkiezing Fryslân Culinair gewonnen met zijn roggebrood. De prijs...
Bakker Tom van Otterloo bewandelt al een aantal jaren het pad van duurzaam en lokaal bakken. In zijn open desembakkerij in Arnhem introduceert hij...
Consumenten kunnen op zaterdag 27 oktober zelf meedoen met het zaaien van winterrogge op de akkers van Odin-boerderij De Beersche Hoeve in het...
Chef kok Carel Elsenburg start met een eigen bakkerij in Het Lokaal, de foodhal van Amersfoort in De Nieuwe Stad, een voormalig fabrieksterrein waar...
Bbrood start op vrijdag 1 mei met het project 'De Vergeten Granen'. Gedurende een half jaar staat er elke maand een ander vergeten-granenbrood...
Er zijn weinig problemen met de overgang naar de nieuwe oogst, meldt Koopmans Meel in Leeuwarden. Dit is te danken aan het mooie weer en de...
Bakkerij Schabbink in Saasveld en Weerselo maakt sinds twee weken bierbostelbrood. De bierbostel is afkomstig van de Twentse Bierbrouwerij en wordt...