NieuwsBakkerijGeef je snel op voor de wedstrijd Beste Aardbeienslof van Nederland De strijd om De Beste Aardbeienslof van Nederland barst dinsdag 31 mei weer los. Wie durft er buiten de gebaande paden te gaan met een unieke...
NieuwsMarktberichtenPrestige Fruit wacht 2 weken langer op blauwe bes, maar dat is de... Het blauwe goud is weer volop beschikbaar, meldt Prestige Fruit. Hoewel het besje tegenwoordig jaarrond verkrijgbaar is, start het Nederlandse...
ArtikelHet receptIn aanloop naar de zomer: zomerse nougatine met aardbei Het zachtfruitseizoen is aangebroken. Patissier Jurgen Koens heeft diverse recepten ontwikkeld, waaronder deze nougatine met aardbei.
ArtikelHet receptIn aanloop naar de zomer: sloffenkoek met aardbei-romanoffmousse Het zachtfruitseizoen is in opkomst. Patissier Jurgen Koens heeft daarom een recept ontwikkeld voor een sloffenkoek met aardbei.
NieuwsHet receptIn aanloop naar de zomer: de zachtfruit-eclair Het zachtfruitseizoen is in opkomst. Patissier Jurgen Koens heeft daarom een recept ontwikkeld voor een eclair met aardbeien. Deze variant van het...