• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept

Alles over patisserie

Foto: ANP

Valentijn in aantocht: deze bakkersproducten scoren hoog op de...

Er zijn vijf soorten eten die hoog scoren op de liefdesladder. Op plek 2 en 3 staan producten waarmee (banket)bakkers en chocolatiers goed voor de...

Korfje met kip en prei van Délifrance.

Hartige patisserie in horeca ook een kans voor de bakker

Duurzaamheid, vegan, vleesvervangers, kleinere porties, minder suiker en minder vet. Het zijn belangrijke trends die de Horecava 2023 liet zien....

Stapeling van suikers in een probleem in de banketsector. In de Lipstick is minder suiker verwerkt.
Foto's: Debic

Dré Eversteijn maakt een laagsuikerhoudende longueur: ontmoet de...

Hoe passen banket en gebak in het thema van dit novembernummer van Bakkerswereld: de gezondere bakkerij? De bakkerij als een van de...

Familie De Rouw.

Patisserie de Rouw viert 60-jarig jubileum met spectaculaire eetbare...

Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum en de kerstperiode heeft Patisserie de Rouw in Vught de taarten en gebakjes voorzien van spectaculaire...

Horeca-patissier Piet Taselaar is op 54-jarige leeftijd overleden tijdens zijn werk. Foto: MH

Horeca-patissier Piet Taselaar overleden in keuken sterrenrestaurant

Patissier Piet Taselaar is zaterdag plotseling overleden in de keuken van sterrenrestaurant Brut172 in Reijmerstok. Taselaar werkte al ruim vijftien...

Serena van Breukelen: 'Heel veel geleerd.'
Foto: WorldSkills

Serena van Breukelen 9e op Worldskills Patisserie: ‘Deelname betekent...

Serena van Breukelen van ROC Twente heeft een knappe 9e plaats gehaald bij het wereldkampioenschap Patisserie tijdens de WorldSkills in Luzern....

Frank Haasnoot deelt zijn geheimen rond rationeel gebak tijdens demo

Frank Haasnoot deelt zijn geheimen rond rationeel gebak tijdens demo

VABA Sint Aubertus organiseert een exclusieve demo met de bekende Nederlandse patissier Frank Haasnoot. De demonstratie vindt dinsdag 18 oktober...

'Bakkers zijn, net als industriële bedrijven, altijd bezig met onder andere innovaties en trends en betere productieprocessen', zegt Peter Remmelzwaal.

Remmelzwaal: 'Het is belangrijk om als bakker/chocolatier...

Patissier Peter Remmelzwaal ziet gourmet en industriële producten steeds dichter naar elkaar toe groeien. Daarom is het juist belangrijk om als...

Paris Brest: soes en ijs gecombineerd.
Foto: Hidde de Brabander

Paris Brest van Hidde: stoere soes gevuld met roomijs en vreemde...

Een zoete mond halen. Het is een vrij uit het Frans vertaalde uitdrukking voor een zoet dessert na een heerlijke maaltijd of voor iets lekkers bij de...

Het rijkgeillustreerde boek neemt de lezer bij de hand.
Foto's: Sterck & De Vreese

253 klassieke recepten en 1500 technieken in Handboek patisserie

Het van oorsprong Franse Handboek patisserie verschijnt in een Nederlandse vertaling. 'Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Professionals en...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensenwerk
  • Strategie

Uitgelicht

  • Trending 2021
  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen