
U kent mij als een betrokken bakker, liefhebber van ambachtelijk brood- en banket en bevlogen docent bij Summa Brood & Banket. Vanuit mijn...
U kent mij als een betrokken bakker, liefhebber van ambachtelijk brood- en banket en bevlogen docent bij Summa Brood & Banket. Vanuit mijn...
Wat een ervaring … In mijn vorige bijdrage schreef ik dat ik best wel gespannen was over onze open dagen eind januari. Omdat we naast onze frisse...
De panettone is in Italië niet weg te denken bij feestelijke momenten. Ze wint wereldwijd aan populariteit. Maar de panetonne is een dame met pit,...
Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...
Komt de stoom ook bij u uit de oren? De decembermaand is niet alleen in de branche, maar ook bij onze vakopleidingen Brood en Banket zonder twijfel...
Eigenlijk is het best vreemd. Bakkersopleidingen gebruiken nog steeds dezelfde lesstof die ik jaren geleden als student kreeg. Da’s best lang geleden.
Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...
Heeft u ook zo’n zin in de zomer? Ik kan niet wachten. De examens zijn gedaan, de machines nog een keer goed schoongemaakt. De zomer lonkt. Ik heb...
Tweeduizend studenten van het Summa College in Eindhoven treden 30 juni in de schijnwerpers op de vijfde editie van Crafted. Het festival viert het...
Summa Brood en Banket leidt studenten op tot werkgevers en werknemers van de toekomst. Ze zijn bekend met de nieuwste trends en technieken en kunnen...