Grow Recruitment
Verbetering Nederlandse baktarwe: eerste bakproeven gestart
Twintig partijen uit de graan-, meel- en broodketen werken samen in de publiek private samenwerking (PPS) Nederlandse Baktarwe 'Gaan voor lokaal...
Twintig partijen uit de graan-, meel- en broodketen werken samen in de publiek private samenwerking (PPS) Nederlandse Baktarwe 'Gaan voor lokaal...
Onderzoek moet uitwijzen of het de graansoort zelf is die van invloed is op de darmgezondheid, dan wel de omgeving waarin het graan groeit of de...
Wat is de invloed van graansoorten op de kwaliteit en smaak van desembrood? Hoe maak je de lekkerste desem? En wat is jouw specifieke desem-DNA?...
De Nederlandse bakkers realiseerden in 2022 een gemiddelde omzet van €1.087.000 met hun bakkerijen. Onderzoekers van het Bakkerspanel vroegen aan de...
Tarwe is veruit het meest geconsumeerde graan in westerse landen. Ongeveer 95 procent van de tarweproductie in de wereld bestaat uit het 'moderne'...
Een belasting op snoep en andere producten met (veel) suiker, is 'zeer effectief' en kan de schatkist flink wat opleveren. Daarbij is de invulling...
Lokale peulvruchten zijn duurzaam en bieden gezondheidsvoordelen. Ze blijken heel geschikt te zijn voor toepassing in glutenvrije broden,...
Het aandeel Nederlandse baktarwe in onder andere brood kan de komende jaren groeien. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University & Research...
Een aantrekkende economie, koopkracht en consumentenvertrouwen. Maar ook: stijgende broodprijzen en nog steeds grote druk op broodvolumes en omzet....
Komend weekend vieren zes van de tien Nederlanders Pasen. Ruim driekwart van hen koopt chocoladepaaseitjes in (een derde verstopt die ook). Van...