
De broodconsumptie in Nederland neemt langzaamaan weer toe. Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). Daarin is het...
De broodconsumptie in Nederland neemt langzaamaan weer toe. Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). Daarin is het...
De gemiddelde omzetverwachting van alle bakkers in Nederland over het jaar 2022 is nagenoeg gelijk. Die verwachting ligt op een plus van nog geen 1...
De consumentenorganisatie Consumer Reports publiceerde half december 2022 dat er in extra pure chocolade in de Verenigde Staten gevaarlijk hoge...
Als gezond en duurzaam eten wordt gekoppeld aan spelen en beleven, pakken kinderen goed voedsel makkelijker op. Dat blijkt uit onderzoek van het...
Multinational KraftHeinz en onderzoekers van het Wyss instituut hebben een geencapsuleerd enzymproduct gemaakt dat suiker in de darm kan omzetten tot...
Het aantal leegstaande winkelpanden is vorig jaar gedaald naar het laagste niveau in tien jaar. Dat blijkt uit onderzoek van Locatus. Vooral de...
De Duitse meelbehandelingsspecialist Mühlenchemie heeft ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan een promotieprijs in het leven geroepen voor...
Madeleine Gielens, oprichter van MaGie Creations wil een duurzame bestemming vinden voor bierbostel. De bouw van een demo-fabriek staat op de...
Kun je versuikerde broodpasta in snoep verwerken? Om hier achter te komen, gingen studenten Food Innovation op bezoek bij Concorp. Ze zijn in twee...
Nieuwste cijfers van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) laten zien dat de broodprijzen in Nederland met maximaal 5 tot 10 procent zijn gestegen....