
Belcolade zet de herlancering in van Belgische chocolade. Het bedrijf zet hiermee een in op een nieuw hoofdstuk in de wereld van chocolade.
Belcolade zet de herlancering in van Belgische chocolade. Het bedrijf zet hiermee een in op een nieuw hoofdstuk in de wereld van chocolade.
Het zuidvruchtenbrood Violetta van Proast is tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten door een vakkundige jury tot de Beste Noviteit van 2022...
Zakendoen, netwerken, training en talloze nieuwe productinnovaties. Dit zijn de hoofdingrediënten van de 43e editie van Sigep, het grootste...
De driejaarlijkse internationale vakbeurs IBA in Duitsland wordt uitgesteld naar 2023. De organisatie van de beurs, die ambachtelijke en industriële...
Aan het begin van een nieuw jaar geldt de Horecava in de RAI in Amsterdam ook voor veel bakkerij-ondernemers als aftrap om nieuwe ideeën op te doen....
Tijdens Bakkersvak tonen zo’n 170 leveranciers en dienstverleners een uitgebreid en gevarieerd aanbod van producten en diensten. Niet alleen zijn de...
Dübör laat bezoekers van de Bakkersvak kennis maken met de Boyens BackGlanz Sprayer. Dit tafelmodel voorziet kleinbrood en deeg automatisch van...
Vipam International presenteert tijdens de Bakkersvak op 1,2 en 3 maart in Evenementenhal Gorinchem diverse nieuwe producten, waaronder hartige...
De broers Brian en Geoffrey Friggiery hebben op Malta een nieuwe bakkerij neergezet met hulp van Tenba Advies uit Wageningen. Een unieke bedrijf dat...
Gezondheid, plantaardig eten, maar ook extreme guilty pleasures en heerlijke nieuwe smaken. Tijdens Bakkersvak 2019 zijn allerlei innovaties te zien...